Dringend hulp in de zorg nodig – Gezondheidszorg Suriname

verplegend personeel gezocht

Iedereen weet het: Er is een enorme stijging Covid-19 positieven in ons land. Alle hulp die er is, is nodig. De ziekenhuizen kunnen het bijna niet meer aan daarom deze dringende oproep:

[quads id=1]

Het ministerie van volksgezondheid roept alle mensen in de zorg, die op dit moment niet in dienst zijn, op om zich te registreren. Ook studenten mogen zich registreren. Bekijk het bericht voor meer informatie. Geef het door aan iedereen. Help mee, we hebben jullie nodig!!!

[quads id=1]

Gezondheidszorg Suriname

Het aantal corona patiënten in ons land stijgt dagelijks. Helaas ook het aantal doden. Het Regionaal Ziekenhuis Wanica is momenteel vol met COVID-19 patiënten. Ook het mortuarium van Regionaal Ziekenhuis Wanica is momenteel vol. COVID-19 patiënten, die ziekenhuiszorg behoeven, worden nu ook opgenomen in het Sint Vincentius Ziekenhuis, ‘s Lands Hospitaal en het Diakonessenhuis.

[quads id=1]

Personeel gevraagd

Er is extra personeel nodig. Vandaar deze belangrijke vacature. Geef het door aan een ieder. Wellicht is het iets voor hen.

personeel ziekenhuis

[quads id=1]

verplegend personeel gezocht
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

2 thoughts on “Dringend hulp in de zorg nodig – Gezondheidszorg Suriname

  1. Buenas tardes. No soy profesional de la salud. Pero estoy dispuesta a ayudar al pueblo Surinamés en lo que sea necesario. Apoyando en cualquier tarea ya que otros servicios tambien son necesarios. No duden en llamarme pueden contar con mi apoyo. Gracias.

  2. Yo soy cubana me llamo cirian Díaz cruzata tengo 37 años de edad soy licenciada en enfermería especialidad cuidados intensivos certificado y estoy dispuesta a trabajar en ayuda al covid espero que me tengan en cuenta

Comments are closed.