Dode baby aangetroffen in woning in Amsterdam Nederland

baby Amsterdam

Triest! In Nederland is een overleden baby aangetroffen in een woning in Amsterdam. Er waren meerdere kinderen aanwezig in de woning. De politie ging er naartoe na een melding.

[quads id=1]

Ze hebben ook een verwarde vrouw aangetroffen. Ze is naar het ziekenhuis gebracht door het arrestatie team. Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie. Triest als zulke dingen gebeuren. Er zijn zoveel mensen die snakken naar een baby.

[quads id=1]

Baby overleden

De politie in Nederland heeft in de nacht van zondag op maandag in een woning in Amsterdam Noord een dode baby aangetroffen. Dit heeft politie Amsterdam zojuist gemeld.

Andere kinderen

[quads id=1]

De politie ging naar de Hagenau in Amsterdam Noord na een binnengekomen melding. Daar aangekomen troffen ze een vrouw aan. ze vertoonde verward gedrag. Er waren ook andere kinderen aanwezig in de woning. 2 kinderen en de dode baby zijn aangetroffen

Het Arrestatie Team (AT) werd erbij gehaald. Zij hebben de verwarde vrouw meegenomen en overgebracht naar het ziekenhuis.

Forensisch onderzoek

[quads id=1]

Het is nog onduidelijk wat er precies is gebeurd en waarom de baby overleden is. De recherche en Forensische Opsporing is bezig met een groot onderzoek. Op dit moment is de politie goede opvang en zorg voor de 2 andere kinderen aan het regelen.

Later meer

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis.. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland