Breaking nieuws 5 nieuwe coronadoden in Suriname – Nu meer dan 3000 positieve testen – video’s KPS

Breaking nieuws!! Er zijn 5 nieuwe coronadoden in Suriname. Het totaal staat nu op 47. Het is nooit eerder voorgekomen dat er zoveel doden te betreuren waren binnen 24 uur. We wensen alle  nabestaanden heel veel sterkte toe!!

[quads id=1]

Over de 3000

Helaas zijn we vandaag ook de grens van 3000 gepasseerd. Dat is niet zo mooi. Het aantal besmettingen blijft dagelijks enorm groeien. De officiële Covid-19 teller is zojuist bijgewerkt.  Bekijk alle officiële cijfers van vandaag.

[quads id=1]

Video’s – KPS was helemaal niet tevreden met het aantal corona overtreders. Ze hadden al aangegeven dat ze het niet makkelijk zouden maken voor de overtreders. Ze gaan ze op een stoel in de open lucht plaatsen. Bekijk de tweede video’s die we binnen hebben gekregen. Is het goed als ze hard worden aangepakt. Of heeft het toch geen zin?

[quads id=1]

Lees ook: 42- jarige Ryan Mahangoe, eigenaar Connection Mall Paramaribo overleden – foto’s

Besmettingen Suriname

Helaas zijn er 5 nieuwe doden bijgekomen. We wensen de nabestaanden heel veel sterkte toe. Tevens wensen we alle zieken heel veel beterschap

[quads id=1]

Video

Lees ook: Opgelet! “Avondklok” overtreders worden opgepakt! – politie Suriname

Bekijk hier de video van KPS. Ze zijn niet tevreden met het aantal overtreders en gaan hardere maatregelen treffen:

[quads id=1]

Ze hadden al aangegeven dat ze het niet makkelijk zouden maken voor de lockdown overtreders:

Lees ook: Boetes tot SRD 25.000,- voor niet naleven maatregelen – Video Politie Suriname

Geef het bericht door aan belanghebbenden

Bron: Covid-19 Suriname officiële website

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland