Video – 28-jarige Chandel uit Suriname was besmet – Ervaring van een ex- patiënt

chandel ziekenhuis

Het begon als een klein griepje. Maar toen haar tante haar hand voelde bleek deze bloedheet te zijn. Ze onderging de swab, dat vond ze wel pijnlijk. Binnen 24 kreeg ze te horen dat ze positief was getest. Ze was dus besmet!

Pas 28 jaar

De 28-jarige Chandel uit Suriname dacht meteen dat ze dood zou gaan. Haar wereld stortte in elkaar. Haar gezondheid ging heel snel achteruit. Maar ze kan het nu gelukkig terug vertellen. Ze koos ervoor om haar verhaal te delen met de bevolking van Suriname. Praten brengt verlichting, angst is normaal maar paniek is niet goed.

Genezen

chandel ziekenhuis

Video’s – Bekijk de video’s van Chandel. Ze huilt want haar leven is niet meer hetzelfde. Geef het door aan een ieder. Let op!! Voorkomen is beter dan genezen. Luister naar de belangrijke tips van Chandel. Geef het door aan iedereen.

Ervaring van een ex-patiënt

Chandel Sampono uit Suriname was besmet maar is inmiddels is genezen van het coronavirus. Ze is een ex-patiënt. Ze vertelt in twee afleveringen van het Covid-19 journaal over haar ervaring met de ziekte. Ze vertelt ons hoe ze erachter kwam en hoe de verloop van de ziekte is. Tevens heeft ze een belangrijke tips voor jou. Bekijk haar video’s en geef het door aan iedereen!

Paniek is niet goed

Video –  Bekijk de 2 nieuwe aflevering van het Covid-19 journaal. Er wordt ook het 1 en ander vertelt over angst. Angst is normaal, maar teveel angst en in paniek raken is niet verstandig. Luister naar psycholoog Savora Amonette, zij deelt belangrijke informatie hierover. Geef het door aan iedereen. Zodat ze op de hoogte zijn.

Deel 1

Deel 2

Gerelateerde berichten

Lees ook: Video – ‘Ik lag op de intensive care van Wanica ziekenhuis’ – Ervaring van een besmette persoon in Suriname

Lees ook: ‘Ik lag in het ziekenhuis in Paramaribo’ – Ervaring van een ex-patiënt in Suriname

Lees ook: Franse ambassadeur Joly besmet met coronavirus in Suriname – Danielle Veira in quarantaine

Lees ook: Video gesprek met DC Yvonne Pinas vanuit RKZ ziekenhuis Paramaribo – Zij is ook besmet

Lees ook: Video gesprek met DC Jeroe vanuit isolatie hotel te Paramaribo – Hij is besmet en vertelt zelf zijn verhaal

Lees ook: Kolonel Jerry Slijngard ook positief getest – NCCR Suriname – video’s

Lees ook: Besmette vrouw krijgt baby in ’s Lands Hospitaal Paramaribo – video’s

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland