Video – First lady Melissa Santokhi feliciteert en spreekt leerlingen in Suriname toe

first lady Santokhi

Veel scholieren en leerlingen in Suriname hebben hun uitslag gekregen! Velen hebben een succesvol resultaat anderen gaan voor een herkansing en een aantal moet een jaartje over doen. We feliciteren de succesvolle studenten en wensen de overigen veel succes toe!

Video

Video – Maak kennis met First Lady Melissa Santokhi. Ze bracht een bezoek aan 1 van de VOS scholen. Ze is ontzettend trots op alle leerlingen. Ze kon helaas niet op alle scholen zijn vandaar deze belangrijke en prachtige videoboodschap voor alle leerlingen.

Envelop

Bekijk de boodschap en geef het door een ieder. First Lady sprak ook de studenten van Lyceum 1 toe. Ze kregen allemaal een envelop. Ze geeft aan dat er goed nagedacht wordt over de toekomst van het onderwijs in Suriname. Bekijk de video en geef het door aan iedereen!

Video boodschap van First Lady

First Lady Melissa Santokhi – Seenacherry spreekt studenten van Suriname in de video boodschap hieronder toe. ‘Jaren hard werken is vandaag beloond’. First Lady sprak ook de studenten Lyceum 1 toe. Ze kregen allemaal een envelop. Bekijk ook onderstaande video:

first lady Santokhi

Bekijk hieronder nog een video ervan en deel het met een ieder:

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland