Video – Een luchtig gesprek met de president – Hij is al 30 dagen in functie

Santokhi gesprek

Onze president is pas een maandje president. Het lijkt bijna al een heel jaar. Er is namelijk al zoveel gebeurd. Hoe gaat het eigenlijk met hem?

Video- Bekijk de interessante video waarin er wordt gesproken met de president van Suriname. Zijne Excellentie Chandrikapersad Santokhi. Hij praat en vertelt openen en eerlijk wat zijn belevenissen zijn. Dit om de gemeenschap op een luchtige manier op de hoogte te houden van zijn leven. Zijn drukke leven.

[quads id=1]

30 dagen

gesprek met Santokhi

Dit doet hij in het programma Krin Taki. Luister naar een gesprek tussen de president en Alven Roosveld. Hij vertelt over de afgelopen 30 dagen als president. En over hetgeen (de problemen) hij allemaal is komen aantreffen. Geef het door aan een ieder zodat ze het ook kunnen bekijken en op de hoogte zijn.

[quads id=1]

Video van het programma Krin Taki

In het programma Krin Taki wordt er wekelijk gesproken met de president. Kijk hier naar de eerste uitzending. De president vertelt dit keer over de afgelopen 30 dagen. Zijn eerste maand als president

[quads id=1]

[quads id=1]

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

One thought on “Video – Een luchtig gesprek met de president – Hij is al 30 dagen in functie

  1. Chan ben je vergeten wat je zei van lockdown
    En je weet wat j over heb genomen
    Je klaag meer dan j oplossing zoek
    Bij it arm volk will je de gestolen gelden halen

Comments are closed.