UFC 252 – Jairzinho Rozenstruik wint van Junior dos Santos! – Video

UFC 252 Jairzinho Rozenstruik wint met TKO van Junior Dos Santos

Jairzinho Rozenstruik (11-1-0) heeft voormalig zwaargewicht kampioen Junior dos Santos (21-8-0) in de 2e ronde verslagen met een regen aan klappen. “Bigi Boy” had het moeilijk aan het begin van het gevecht, maar wist uiteindelijk te winnen met een TKO.

[quads id=1]

In het interview met Joe Rogan na het gevecht gaf Rozenstruik aan dat hij de fans laat bepalen wie zijn volgende tegenstander moet zijn.

Rogan vertelde dat hij ‘Bigi Boy’ volt op Instagram en dat hij een duidelijke topper is in de zwaargewicht divisie van de UFC. Jairzinho gaf aan dat het zijn missie is om kampioen te worden om daarna Suriname te bedanken voor alle steun.

‘Bigi Boy’ gaf op zijn Instagram account aan dat hij weer ‘back in the game’is.

De twee vechters behandelden elkaar na afloop met respect.