Mevrouw Santokhi overleden na wrede roof – politie Suriname

vrouw Nederland

Verwondingen aan haar hoofd en haar woning was overhoop gehaald!

Een vreselijk bericht van overlijden. Een 56-jarige mevrouw is vermoord in haar woning. Het vermoeden bestaat dat mevrouw Santohki slachtoffer is van een diefstal door middel van geweldpleging met haar dood tot gevolg.

Bekijk het uitgebreide officiële politiebericht voor meer informatie. Wij van FamilieNieuws wensen de familie Santokhi heel veel sterkte. Wat een vreselijke gebeurtenis. Wanneer houdt het op? Dit is al de zoveelste moord deze week!

Gehuwd Santokhi

Vermoedelijk diefstal met de dood tot gevolg te Welgedacht C. Vanmiddag, zaterdag 15 augustus, is het ontzielde lichaam van de 56- jarige mevrouw Balwanti Kharagram gehuwd Santohki in haar woning te Welgedacht C aangetroffen.

Diefstal

Het vermoeden bestaat dat mevrouw Balwanti Santohki slachtoffer is van een diefstal door middel van geweldpleging met haar dood tot gevolg. Omstreeks elf uur vanmorgen heeft de schoondochter van het slachtoffer haar gezond en wel in huis achtergelaten.

Schoondochter

De schoondochter verliet de woning om de echtgenoot van mevrouw Santohki op te halen, die eerder op de dag van huis vertrokken was. Bij die gelegenheid stond de achterdeur van de woning open; terwijl het latere slachtoffer in de keuken bezig was. De man en schoondochter keerden omstreeks twaalf uur weer naar huis en bij gelegenheid troffen zij het ontzielde lichaam van mevrouw Santohki in de woning aan.

Open achterdeur

Het ontzielde lichaam vertoonde een verwonding aan het hoofd en de benedenwoning was overhoop gehaald. Er moet een geldbedrag in Surinaamse dollar uit het huis zijn weggenomen. De dief is vermoedelijke via de opstaande achterdeur de woning binnen gedrongen en heeft het slachtoffer vermoedelijk met een hard voorwerp op het hoofd geslagen met het voor haar noodlottig gevolg.

Verder onderzoek

In opdracht van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam, voor obductie, door de politie in beslag genomen. De afdeling Kapitale Delicten is belast met het onderzoek in deze zaak.

Let op: DIT GAAT NIET OM ONZE FIRST LADY

Bron: politie Suriname

Vermoedelijk diefstal met de dood tot gevolg te Welgedacht C


U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis.. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland