Jongen overleden na steekpartij op parkeerplaats na besloten feest in Nederland – video’s

4

Wat en drama weer in Nederland. Zoveel geweld de laatste tijd. Is een mensenleven nog wel iets waard? Er is weer een jongen doodgestoken. Alweer ja. Het zou gaan om een jongeman van Surinaamse afkomst. Het gebeurde in Almere. Buiten op een parkeerplaats. De overledene was een bezoeker van een besloten feest.

Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk naar de video’s ervan. Sterkte aan de nabestaanden. Wat gebeurt er met de jongeren in Nederland. Daar geldt toch ook nog steeds: Blijf thuis, hou afstand en ga niet naar feesten? Sterkte iedereen.

Steekpartij in Nederland

Een jongeman is doodgestoken op straat in Nederland. De jongen was 1 van de bezoekers van een besloten feest in Almere. Almere Stedenwijk. Buiten op de parkeerplaats ontstond een vechtpartij. Het gebeurde in de nacht van vrijdag op zaterdag. De jongen werd rond 2.00 uur doodgestoken. Dat schrijft de NOS.

Surinaamse afkomst

Omstanders en politie probeerden de jongen nog te reanimeren. Maar hij kwam toch te overlijden. De overleden, jongen, is vermoedelijk van Surinaamse afkomst. Of social media stromen de condoleances binnen. Het zou gaan om Fanuel Berika uit Almere.

Veel geweld

Er waren heel wat mensen bij en er zouden heel veel filmpjes zijn gemaakt . De getuigen worden opgeroepen om zich te melden bij de politie. Afgelopen week zijn er heel wat steekpartijen, ruzies en schietpartijen geweest onder jongeren in Nederland. Hoe zal dat komen?

Bekijk onderstaande video’s omtrent het incident:

jongen Almere Nederland jongen Almere Nederland

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis.. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

4 reacties

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.