44- jarige Ryan Mahangoe, eigenaar Connection Mall Paramaribo overleden – foto’s

Mahangoe Connection Mall

Condoleances stromen binnen. Ryan Mahangoe is overleden. Hij was de eigenaar van Connection Mall Paramaribo. Hij was pas 44 jaar. Vele vrienden zeggen dat hij besmet was met het coronavirus .

[quads id=1]

Bekijk het bericht en de foto’s voor meer informatie. We wensen hen allemaal, zijn gezin en de overige nabestaanden heel veel sterkte me dit zware verlies

Zijn familie en vrienden deelden trieste berichten op social media:
R.i.p.

[quads id=1]

Ryan Mahangoe

Directeur eigenaar club Livit,
Connexxion mall en Gym.

Niet te geloven.
💔😥🙏

Sterkte aan de familie, vrienden en kennissen.
Namens fam S. Khusial, Xtenzz Muziekformatie en SS promotions en vele andere diep bedroefden via social media

[quads id=1]

Velen zeggen dat hij besmet was met het coronavirus. Onderstaand bericht publiceerde hij een paar dagen geleden zelf op social media:

[quads id=1]

De 42-jarige Ryan Mahangoe was een bekende zakenman. Hij werkte keihard. Hij was oa directeur van Connection Mall. Hij was eigenaar van Club Liv It, fitness clubs, een car center, een apotheek etc.Mahangoe Connection Mall Mahangoe Connection Mall

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis.. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

15 thoughts on “44- jarige Ryan Mahangoe, eigenaar Connection Mall Paramaribo overleden – foto’s

 1. We zijn een geliefd persoon kwijt.. Ongelooflijk en bizar nog steeds… Ik wens alle nabestaanden veel sterkte met het groot verlies.

 2. Beste mensen, ik lees ergens dat “de regering onvoldoende maatregelen treft” om corona in te dammen.
  Is 1 van de grootste onzin. Waar is je eigen verantwoordelijkheid. De mensen gedragen zich als halfgod denkende, corona, ach het doet mij niks, ik wil zien en wanneer je het aan je lijve ondervind, dan doet de regering niks. Je eigen verantwoordelijkheid, mond/neuskap, social distance 1,5 tot 2 meter, handen regelmatig ontsmetten. Moet de regering daarop toezien. Kom op. Waar en waar moet de politie tegelijk aanwezig zijn. Lockdown 8u savonds, 8u op de Indira Gandhiweg, kilometers lange file, hoeveel mensen moet je aanhouden en beboeten, als de politie om 8 begint zijn ze de volgende ochtend nog bezig. Jou gezondheid is jou verantwoordelijkheid, er zijn nog geen medicamenten voor Covid-19, zodra de medicamenten er zijn dan komt de regering in, daar ligt de verantwoordelijkheid van de regering anders moet de regering 1 op 1 acties ondernemen. Op 1 burger 1 politie agent. Denk aan uw eigen gezondheid, is uw eigen verantwoordelijkheid.

  1. Helemaal mee eens, dank u wel voor dit bericht.
   Hopelijk dringt het gauw diir voordat het te laat is.

  2. Helemaal gelijk heeft u,het ligt niet aan de regering,maar aan de mens.Hoe ga je hiermee om.Er worden nog steeds feesten georganiseerd.Begin bij jezelf,bescherm jezelf,dan komt het wel goed.
   Dit bericht heeft me wel geraakt,zo een flinke jongeman,in de bloei van zijn leven.Moge zijn ziel in vrede rusten.🙏😢

    1. Lieve phuwa wij wensen u en familie heel veel sterkte toe gecondoleerd met uw zoon rayen 🙏🙏🙏

  1. Oprechte deelneming, mogen jullie troost vinden. Veel sterkte aan de familie en vrienden 🙏

Comments are closed.