Student Covab Paramaribo besmet – Video alle afdelingen gedesinfecteerd

covab besmettingen

Hierbij een bekendmaking voor studenten, personeelsleden en bezoekers van het COVAB. Een student van het Het EFS College COVAB te Paramaribo is positief getest op het coronavirus. Dat heeft de COVAB bekend gemaakt. Alle lokalen zijn uit voorzorg volledig gedesinfecteerd. Vandaar dat ze gesloten waren

[quads id=1]

Bekijk het bericht voor meer informatie. Kijk ook naar de foto’s en de video van de schoonmaakwerkzaamheden. Geeft u het door aan een ieder zodat ze op de hoogte zijn. We wensen de besmette student heel veel beterschap toe.

[quads id=1]

Covab Paramaribo

Het volgende schreef zij op haar Facebook pagina: Het EFS College COVAB is op een totale #lockdown, omdat een student die COVID-19 positief is getest, op de opleiding was. Uit voorzorg zijn vrijdag alle afdelingen #gedesinfecteerd.

Maandag weer open

[quads id=1]

Onze werkzaamheden zullen normaal weer aanvangen op maandag 17 augustus 2020. Uw begrip voor dit ongerief!

Beste studenten, personeelsleden en bezoekers,

COVAB maakt hierbij bekend dat al onze ruimten volledig zijn ontsmet van COVID-19 door het bedrijf N.V. ALPHA CONTROL (AGROFIX) gevestigd aan de Verlengde Hoogestraat 22.

Het EFS College COVAB draagt zorg voor de veiligheid van haar studenten, personeelsleden en ook bezoekers.

Eigen veiligheid

[quads id=1]

Maar wij verzoeken aan een ieder te letten op hun eigen veiligheid en dat van de mede mensen door de geldende COVID-19 regels waaronder het dragen van een mondkap, Social distancing, het reinigen van je handen etc… in acht te nemen.

BE SAFE, KEEP A DISTANCE OF 1 ½ M – 2M

REINIG JE HANDEN IEDER KEER EN EET GEZOND…

Bekijk hier de video en foto’s

[quads id=1]

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland