Opgelet! “Avondklok” overtreders worden opgepakt! – politie Suriname

politie Suriname

Het is genoeg geweest. Er zijn nog steeds mensen die chillen op straat tijdens de lockdown uren. Het lijkt erop dat bepaalde mensen in Suriname gewoonweg niet willen horen. ‘Wie niet wil horen, gaat maar moeten voelen!’

[quads id=1]

Politie Suriname gaat het anders aanpakken. Ze gaat harder optreden! Mensen die de avondklok regels negeren worden nu weer opgepakt door de politie. Lees goed waar de politie je gaat plaatsen! Bekijk het bericht voor meer informatie en geef het door aan iedereen. Good job KPS. Ja toch. Zijn jullie het hiermee eens?

[quads id=1]

De politie zal “Lock down” overtreders weer oppakken. Door de politie is vast gesteld dat de groep van personen die zich niet houden aan de “lock down” maatregel aan het stijgen is. Dit gedrag is onacceptabel vandaar dat de politie gebruik zal maken van de bevoegdheid haar gegeven in artikel 11 van het Politie Handvest.

[quads id=1]

Vanaf vandaag, vrijdag 14 augustus, zal de politie weer ertoe overgaan om overtreders aan te houden ten einde die over te brengen naar een politie locatie, alwaar zij tot en met vijf uur in de ochtend opgehouden zullen worden.

De locatie waar de overtreders opgehouden zullen worden is van dien aard dat de covid-19 maatregelen, zoals de onderlinge afstand van tenminste anderhalve meter, toegepast kan worden. De locatie is niet afgeschut waardoor de overtreder, verplicht zittend op een stoel, zal kunnen genieten van de koele avond wind.

[quads id=1]

De politie zal de overtreders na vijf uur in de ochtend niet terug brengen naar de plek waar zij zijn opgepakt. Zij zullen hun weg naar huis zelf moeten vinden.

Bron: Politie Suriname
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

3 thoughts on “Opgelet! “Avondklok” overtreders worden opgepakt! – politie Suriname

  1. Fantastisch….geweldig KPS….wie niet horen wil moet voelen. Er zijn heel veel ezels die vast gebonden moeten worden. Goed zo …
    Hou Suriname gezond

  2. Ja maar hoe staat het met de winkeliers die bier voor deze overtreders blijven verkopen

Comments are closed.