Onze broer Glenn Burnett uit Paramaribo is overleden

burnett overleden

Een droevig bericht van overlijden: Tania Sijderstroom maakt, mede namens de families Sijderstroom, Burnett, Plet,  Meerzorg, Thompson, Margareth en Thijndaal het droevige nieuws bekend dat haar broer Glennford BURNETT uit Paramaribo is overleden

Advertisements

Bekijk het bericht voor meer informatie en geef het door aan belanghebbenden. Wij van FamilieNieuws wensen Tania en de overige nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen Dat kan

Advertisements

Tania Sijderstroom maakt mede namens de overige familieleden bekend dat op maandag 10 augustus 2020 in het Academisch Ziekenhuis is overleden, hun broer, vader, opa , oom, neef en zwager, Dhr

Glennford Wilgo BURNETT

Hij was 66 jaar oud

De uitvaart is vrijdag 14 augustus.
Geeft u het door aan belanghebbenden

Advertisements

burnett overleden

Advertisements

Namens de diep bedroefde families Sijderstroom, Burnett,
Plet,  Meerzorg, Thompson, Margareth en Thijndaal
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis.. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland