Onze broer Glenn Burnett uit Paramaribo is overleden

burnett overleden

Een droevig bericht van overlijden: Tania Sijderstroom maakt, mede namens de families Sijderstroom, Burnett, Plet,  Meerzorg, Thompson, Margareth en Thijndaal het droevige nieuws bekend dat haar broer Glennford BURNETT uit Paramaribo is overleden

[quads id=1]

Bekijk het bericht voor meer informatie en geef het door aan belanghebbenden. Wij van FamilieNieuws wensen Tania en de overige nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen Dat kan

[quads id=1]

Tania Sijderstroom maakt mede namens de overige familieleden bekend dat op maandag 10 augustus 2020 in het Academisch Ziekenhuis is overleden, hun broer, vader, opa , oom, neef en zwager, Dhr

Glennford Wilgo BURNETT

Hij was 66 jaar oud

De uitvaart is vrijdag 14 augustus.
Geeft u het door aan belanghebbenden

[quads id=1]

burnett overleden

[quads id=1]

Namens de diep bedroefde families Sijderstroom, Burnett,
Plet,  Meerzorg, Thompson, Margareth en Thijndaal
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis.. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland