Dorpskapitein van Matta om het leven gebracht – politie Suriname – video

kapitein Karwofodi

Hierbij het officiële politiebericht omtrent de wrede moord op de dorpskapitein van Matta. Michel Karwofodi is vermoord. De gemeenschap van Suriname is opgeschrikt door het voorval. Hoe kon dit gebeuren?

Politiebericht

Bekijk het officiële politie bericht voor meer informatie. Bekijk ook een korte video. We wensen alle familie, dorpsgenoten en alle overige nabestaanden heel veel sterkte met dit wrede verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? dat kan

Kapitein van Matta

Dorpskapitein van Matta om het leven gebracht. De politie van het bureau Zanderij kreeg op donderdagmiddag 13 augustus een melding dat het lijk van de dorpskapitein van Matta de heer Michel Karwofodi was aangetroffen in diens woning.

67 jaar

De politie van Zanderij en collega’s van andere specialistische afdelingen zijn tot de conclusie gekomen, dat de 67- jarige kapitein Karwofodi om het leven is gebracht. Zijn ontzielde lichaam vertoonde sporen van geweld. In en buiten het huis heeft de politie ook sporen aangetroffen die wijzen op een misdrijf.

Bekijk een korte video

 kapitein Karwofodi  kapitein Karwofodi
Bron: Politie Suriname

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis.. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland