Breaking nieuws – 40ste coronadode in Suriname – President Santokhi NIET besmet – video’s

We hebben helaas weer een coronadode in Suriname! We zijn  binnen 1 dag ook alweer over de 2700 grens!! Zojuist is de officiële Covid-19 teller bijgewerkt. Het aantal positieve testen in Suriname staat nu op 2761 Bekijk de overige officiële cijfers.

[quads id=1]

Video – De president, zijn vrouw Melissa en minister Ramdin zijn in Guyana in contact geweest met de minister van Buitenlandse Zaken die besmet is met het corona virus. Ze zijn direct getest en het resultaat is al binnen. Ze zijn gelukkig NEGATIEF getest. Moeten ze over twee weken weer testen?Bekijk de video voor meer informatie daar over.

[quads id=1]

President negatief getest

Het 3-tal dat onlangs in Guyana in contact is geweest met de minister die positief getest is op het coronavirus is gelukkig niet ziek. Luister naar een gesprek met onze minister van buitenlandse zaken hierover. Bekijk hier de video daarover:

[quads id=1]

Besmettingen Suriname

[quads id=1]

De minister heeft een bezoek gebracht aan het Wanica streekziekenhuis in Suriname. Bekijk een uitgebreide video daarvan:

De officiële cijfers zijn inmiddels bekend geworden. Inmiddels zijn we de 2700 grens gepasseerd. Geef het door aan een ieder.

[quads id=1]

Bron: NII Suriname
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland