15-jarige Alice om het leven gebracht door verliefd meisje – Video – Stille tocht nu gaande in Rotterdam

Een trieste week in Nederland. Een meisje van 15 jaar, in de bloei van haar leven. Gewoon vermoord. Doodgestoken. De verdachte is een meisje van 16 jaar. Ze was vermoedelijk verliefd op haar. De dader was zelf pas 16 jaar.

[quads id=1]

In Rotterdam is op dit moment een stille tocht gaande. Bekijk het bericht voor meer informatie en geef het door aan belanghebbenden. We moeten praten, praten en praten met onze kinderen. We wensen de nabestaande veel sterkte en tevens sterke voor de familieleden van de verdachte. Ook voor hen is dit verschrikkelijk

[quads id=1]

Meisje doodgestoken

Rijnmond.nl schreef het volgende: Stille tocht begonnen voor doodgestoken Alice uit Schiedam. In Rotterdam is vrijdag iets voor 19:00 uur de stille tocht begonnen voor de doodgestoken Alice uit Schiedam. Het 15-jarige meisje werd woensdagavond gedood in een woning aan de Mathenesserdijk. Een meisje van 16 zit vast. Zij wordt verdacht van moord dan wel doodslag.

Stille tocht

[quads id=1]

De stille tocht startte op het Marconiplein. Van daar lopen de ruim honderd deelnemers naar de plek waar Alice om het leven kwam. Veel mensen hebben een witte roos mee en zullen die bij de woning aan de Mathenesserdijk neerleggen.

Verliefd

De 16-jarige verdachte zou verliefd zijn geweest op Alice van 15 jaar, zegt een bekende van de familie van het slachtoffer. Volgens de vrouw was er woensdagavond een afspraak in het huis aan de Mathenesserdijk, waar de verdachte woont. Daar zouden dingen worden uitgepraat. Maar Alice werd er uiteindelijk doodgestoken. In het huis zouden nog drie of vier volwassenen zijn geweest.

Geen opwelling

[quads id=1]

Justitie houdt er rekening mee dat er sprake was van voorbedachten rade en/of opzet en dat de fatale steekpartij geen opwelling was.

Video’s:

[quads id=1]


Bron: Rijnmond.nl
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland