President, First Lady en Minister Ramdin laten zich testen na contact besmette minister in Guyana – video’s

De president, zijn vrouw en minister Ramdin zijn net terug uit Guyana. Daar zijn ze in contact geweest met de minister van Buitenlandse Zaken en Buitenlandse handel. Vandaag is bekend geworden dat diezelfde minister besmet is

[quads id=1]

Het drietal heeft zich direct laten testen. Ook de nieuwe president Irfaan Ali heeft zich direct laten testen. Bekijk het officiële bericht van de regering voor meer informatie. Zo zien jullie meteen hoe belangrijk het is om afstand te houden van mensen. Je loopt altijd risico om besmet te raken. Je weet namelijk nooit wie wel en wie niet besmet is. Laten we hopen dat de testen negatief zijn. Heeft het wel zin om nu te testen aangezien ze geen symptomen hebben? Moet de president nu ook 14 dagen in quarantaine?

[quads id=1]

President van Suriname

minister Guyana

President en gevolg laten zich testen op COVID 19. Uit Guyana is officieel bericht binnengekomen dat de minister van Buitenlandse Zaken en Buitenlandse handel positief getest is op het covid 19 virus. Vermeldenswaardig is dat zowel President Chandrikapersad Santokhi, de First Lady Melissa Santokhi – Seenacherry en Minister Albert Ramdin zich zowel tijdens als na hun bezoek aan Guyana zich steeds hebben gehouden aan de COVID19 regels.

[quads id=1]

Testen

Uit voorzorg is er echter reeds contact geweest met de medische dienst. De test procedure is al ingezet. In afwachting op de resultaten worden de nodige protocollen nog steeds in acht genomen. Het is verder goed te weten dat de fysieke gezondheidstoestand van zowel de President, de First Lady als Minister Ramdin uitstekend is.

Geen symptomen

[quads id=1]

Zij vertonen geen symptomen van besmetting. De regering maakt van dit moment gebruik om de samenleving er weer eens op te attenderen dat het COVID19 virus een reëel en aanwezig gevaar vormt. De enige manier om zich te vrijwaren van besmetting is het in acht nemen van alle gestelde covid19 regels.

De president van Guyana

president Guyana testen
His Excellency, Dr. Mohamed Irfaan Ali, President of the Cooperative Republic of Guyana, being tested for Corona

Hou je aan de regels

Wij herhalen hierbij het meest elementaire; was uw handen, neem de 1,5 meter afstand in acht en draag uw mond en neusbescherming zoals voorgeschreven overal waar nodig.

[quads id=1]

Bekijk video’s ervan

Bron: http://www.de-boodschap.today/kab-pres/president-en-gevolg-laten-zich-testen-op-covid-19/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland