Politie Nederland schiet 23-jarige man dood in Amsterdam – video’s

politie Nederland Amsterdam

Erg, de politie in Nederland heeft op een man geschoten in Amsterdam. De man is aan zijn verwondingen overleden. De man had een mes bij zich, waardoor agenten zich genoodzaakt voelden te schieten. Bekijk het bericht voor meer informatie.

[quads id=1]

Er waren veel getuigen bij (foto). Bekijk de video’s en luister wat zij ervan zeggen. Misschien was het beter om hem in zijn been te schieten, of in zijn teen?

Politie Amsterdam

[quads id=1]

Nu.nl schreef het volgende: Verwarde man (23) overleden nadat politie hem neerschoot in Amsterdam. Een 23-jarige man is donderdag overleden nadat de politie hem neerschoot in het Amsterdamse stadsdeel Nieuw-West. De man van Duitse komaf bedreigde zichzelf en agenten met een mes, waardoor agenten zich genoodzaakt voelden te schieten, meldt de politie.

[quads id=1]

Hij had een mes

De politie zag de man rond 16.30 uur met een mes lopen in de omgeving van de Honselersdijk. “Op aanspreken van de agenten reageert hij niet. De man dreigt vervolgens zichzelf met het mes te verwonden. Meerdere pogingen om op hem in te praten mislukken”, aldus de politie.

politie Nederland Amsterdam

Hij is overleden

Als de man op de agenten afloopt en om zich heen steekt, schieten de agenten hem neer. Agenten proberen de man te reanimeren, maar dat is tevergeefs.

Video’s

[quads id=1]

De Rijksrecherche doet onderzoek naar het incident.
Bron: https://www.nu.nl/binnenland/6070711/verwarde-man-23-overleden-nadat-politie-hem-neerschoot-in-amsterdam.html

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

6 thoughts on “Politie Nederland schiet 23-jarige man dood in Amsterdam – video’s

 1. Wat een tering lijers zeg, ze konden hem gewoon in z’n been schieten man wat is dit voor ka nonsens.
  Nee we knallen hem gelijk dood, wel ja joh !
  Kan hier zo boos om worden he, die jongen had gewoon geholpen kunnen worden.
  Normaal kunnen ze toch ook met 10 man op 1 gaan springen en diegene tegen de grond drukken en arresteren sjeeses man.

  1. Dit is M O O R D ! ! en de moordenaars zijn B A S T A R D S ! ! Hoe was het ook weer?
   ALL COPS . . . . .
   En maar zeggen dat het niet waar is.
   Ik moet nu even een emmertje vullen.

 2. Zie je dat ze geen training krijgen hoe ze iemand moeten ontwapenen
  En een kogel was genoeg in zijn been dan 3 dat hij dood gaat dat is ook weer een training minder foei toch voor het korps dit is gewoon Moord

  1. Ze blijven maar doorgaan schieten rijksrecheur gaat niks doen agente hebben altijd gelijk schieten is hun hobby hun hebben ook family maar ja

 3. Waarom nog reanimeren als jullie raak schieten? Moet een agent niet als waarschuwingschot eerst in de lucht en dan op de benen schieten? Een verwarde man kun je toch niet raakschieten?!

Comments are closed.