Steekpartij voor restaurant – 19-jarige neergestoken door jaloerse man – – politie Suriname

jaloerse man

Jaloezie, is echt een vervelende ziekte waar geen medicijn voor is. Persaud heeft een tiener neergestoken omdat de tiener volgens de man zijn vriendin aan het versieren was. Het gebeurde in een restaurant in Suriname

De vriendin van de jaloerse man werkte in het restaurant. Hij stak hem neer met een schaar. Lees het officiële politiebericht hierover. De jaloerse man is opgesloten. Wie gaat nu op zijn vriendinnetje letten?

Steekpartij voor restaurant in Suriname

Tiener neergestoken door jaloerse man. De 29-jarige Persaud N. is op zaterdag 8 augustus in verzekering gesteld door de politie van het district Nickerie. Persaud is in verzekering gesteld ter zake zware mishandeling of poging tot zware mishandeling.

Op vrijdagavond 7 augustus heeft Persaud een tiener (19) met een schaar neergestoken voor en restaurant. Persaud vond dat de 19- jarige zijn vriendin lastig viel. De vriendin van Persaud is werkzaam in het restaurant.

Het slachtoffer was ter behandeling en observatie opgenomen in het ziekenhuis maar is inmiddels naar huis gestuurd.

Bron: Politie Suriname
Tiener neergestoken door jaloerse man

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland