Ondernemer uit Suriname slaapt met dochtertje van buitenvrouw

dochtertje buitenvrouw vader

De man zegt dat het onmogelijk is want hij kan niet ‘spieren’.

Een 58-jarige ondernemer, en vader van 10 kinderen, wordt beschuldigd van het intiem misbruiken van zijn bloedeigen dochtertje. De dochter van zijn buitenvrouw.

[quads id=1]

Heeft papa het nu wel gedaan of niet? Zo ja? Waarom krijgt hij dan minder straf van de rechter? Is het misbruiken van je bloedeigen dochter niet het ergste wat een vader kan doen? Lees het bericht voor meer informatie. Vader zegt dat zijn buitenvrouw het kind heeft geleerd om te liegen. Dat kan een moeder toch niet doen. Of wel?

[quads id=1]

Minder straf

Deze vader is veroordeeld tot 3,5 jaar gevangenisstraf. De rechter heeft gezegd dat de 58-jarige vader George I. schuldig is. Hij zou zijn 11-jarige dochter hebben misbruikt. De strafeis was 5 jaar. Maar de rechter verlaagde het toch naar 3,5 jaar.

Hij kan niet ‘spieren’

[quads id=1]

De vader gaf aan dat het onmogelijk was om zijn dochter dit aan te doen omdat hij zijn lid niet meer hard wordt. ‘Ik wordt beschuldigd, maar ik kan het niet eens meer’. Hij zegt dat hij onschuldig is. De man trouwde toen hij 20 was. Hij heeft 10 kinderen en 7 kleinkinderen. Allemaal gekregen met verschillende vrouwen.

Ondernemer

Hij heeft altijd keihard gewerkt om zijn familie te verzorgen. De man is ondernemer en runt een hotel, appartementencomplex en een winkel in Suriname. Hij is nooit eerder in aanraking geweest met de politie. De moeder van het meisje was zijn buitenvrouw. De moeder heeft volgens de vader geld uit het hotel van hem gestolen. Maar hij heeft nooit aangifte gedaan.

[quads id=1]

Ze liegen

En nu beschuldigen ze hem van intiem misbruik. Hij heeft het idee dat de moeder van het meisje, het meisje heeft geleerd om te liegen. ‘Ze vertelt alleen maar leugens’.

Dit schreef Tatjana Muskiet voor de Times Suriname.
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland