Faluma zangeres Sisa Agi uit Suriname overleden – video

overleden Suriname

Berichten en condoleances stromen binnen. De legendarische zangeres Sisa Agi uit Suriname is overleden. Veel mensen zijn geschrokken door het trieste bericht.

De zangeres was getroffen door een beroerte. Dat gebeurde vorig jaar op de verjaardag van haar kleinzoon. Ze was toen halfzijdig verlamd en sprak moeizaam. Ze kwam regelmatig in de media waardoor de samenleving haar hielp door middel van vele donaties.

[quads id=1]

Het mocht helaas niet baten. Ze is vandaag overleden. Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk ook naar beroemde video van het nummer Faluma. Wij van FamilieNieuws wensen de nabestaanden en haar vele fans veel sterkte toe. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan

[quads id=1]

Zangeres uit Suriname

Voormalige zangeres Agnes Nagi beter bekend als ‘Sisa Agie’ kreeg eind vorig jaar een beroerte. De 57-jarige vrouw werd onwel op het verjaardagsfeestje van haar kleinzoon. Ze werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Ze verbleef daarna in het zorgcentrum Libi Makandra.

Ze bleef verlamd aan haar rechterzijde en sprak moeilijk.

[quads id=1]

zangeres Suriname

De eens zo befaamde artiest die vooral in 1994 grote hits scoorde, treurde en was erg verdrietig om het feit dat zij haar dagen op deze manier moest doorbrengen. Ze deed een beroep op Suriname om haar te ondersteunen. En dat gebeurde ook.

[quads id=1]

Helaas, mama Sisa Agi is vandaag alsnog overleden

Wij van FamilieNieuws wensen alle nabestaanden en haar vele fans veel sterkte toe.

Luister hier naar de bekende pokoe:

[quads id=1]


U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis.. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

12 thoughts on “Faluma zangeres Sisa Agi uit Suriname overleden – video

  1. May your soul rest in peace .wilde jou nog komen bezoeken als ik Suriname weer mocht aandoen.

  2. Rust zacht sisa agi helaas kan ik er niet bij zijn om je te begraven maar ik weet dat je nu in een betere plek bent……rust zacht lieverd.

Comments are closed.