Een herinnering aan onze 8-jarige zoon Shaïr Sherguill uit Suriname

Shaïr Sherguill zoontje

Waarom is het toch zo gekomen? Dat het dierbaarste in ons leven ons is ontnomen!!! Dit is iets dat nooit meer goedkomt. We vallen huilend in slaap en worden weer huilend wakker. Vandaag is het precies 3 jaar geleden dat Shaïr Sherguill is overleden. Hij was pas 8 jaar.

Lees het prachtige gedicht en bekijk de foto’s die zijn ouders wilden delen met jullie. Ze zullen hem nooit vergeten. Wij van FamilieNieuws wensen het gezin heel veel sterkte en troost. Wilt u hen ook een hart onder de riem steken? Dat kan hieronder dit bericht.

ONZE ZOON, BROERTJE EN BROER❤️❤️❤️

Shaïr

Jou te moeten missen
Is ondragelijk en doet
Zoveel pijn en verdriet,💔💔💔
Het is een enorme leegte die je,
met jouw heengaan achter liet.😭😭😭

Je had ons zoveel liefde
gebracht en gegeven
Nu moeten we verder
zonder jou in ons leven.😥😥😥

Waarom is het toch zo gekomen???
Dat het dierbaarste in ons leven
ons is ontnomen!!!💔😭

De tijd die we samen
mochten hebben was fijn.😘😘
We wachten op de dag,
Dat we weer samen mogen zijn!!❤️🤗—

Een herinnering aan me overleden zoon

Shaïr Jenairo Sherguill

Geb. 14.02.2009👶🍼
Overl. 12.08.2017💔😪
Begr. 18.08.2017⚰️🕉

We vallen huilend in slaap en worden weer huilend wakker. Dit is iets dat noooiiiitttt meer goed komt. Dank aan God voor onze 2 laatste meisje die na zijn overlijden geboren zijn. Geboren zodat we tenminste een beetje troost vinden. 1 van hen lijkt sprekend op hem.

Afzender:

Vader: Soebhas Ramdin
Moeder: Elviera Ramdin – Setrosentono
Broers: Saïf en Shaneiro
Zusjes: Threeshty, Shreeshty en Dhreeshty

Feeling heartbroken.

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis.. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

7 thoughts on “Een herinnering aan onze 8-jarige zoon Shaïr Sherguill uit Suriname

 1. THOSE THAT LOVE YOU
  DON’T GO AWAY,
  THEY WALK BESIDE YOU
  EVERY DAY.

  WEES HIERVAN OVERTUIGD.
  HEEL VEEL STERKTE.

 2. Sterkte aan jullie ouders,ik kan erover praten hoe hard het is om een dierbaar te verliezen sterk nog een kind

  1. Zooooo erg. Maar God geeft KRACHT💪💪💪 en TROOST aan jullie zodat je verder kan.
   Hij is bij de Here als een engel👼heelllll veellll sterkte en zegen🙌🙌🙌🙏🙏🙏❤

   1. Heel veel sterkte mama en papa…ik heb anderhalf jaar geleden ook mijn 6 dagen oud zoontje ten grave moeten dragen en ik kan best wel begrijpen hoe u zich voelt..er zijn geen woorden genoeg tot troost…❤

Comments are closed.