Buitenlandse vrouw dood en in verre staat van ontbinding aangetroffen te Kasabaholo Paramaribo

overleden vrouw

Triest: De buren werden gealarmeerd door de geur van verrotting. Een dode vrouw is aangetroffen in Kasabaholo. Haar lichaam was al in verre staat van ontbinding. Ze werd aangetroffen in een huurwoning in de buurt van de Evita straat.

Vechtpartij

Bekijk het bericht voor meer informatie. Het lijkt er sterk op dat de vrouw in de woning vermoord is na een vechtpartij. Het betreft een buitenlandse vrouw van 31 jaar.

Buitenlandse vrouw

Politie Suriname schreef het volgende: Vrouw vermoedelijk om het leven gebracht in een woning in de Irsillastraat. De politie van het bureau Uitvlugt kreeg melding dat vermoedelijk een lijk in een woning was in de Irsillastraat te Paramaribo. Dat vermoeden had de verhuurster van de woning omdat zij de huurder enkele dagen niet had gezien en er een onaangename geur vanuit het huurhuis kwam.
De wetsdienaren deden het woonadres in de Irsillastraat aan voor onderzoek. Op dat adres bevinden zich twee woningen. De eigenaar van dat pand woont in het voorste huis. Het huis achterop het erf heeft zij verhuurd aan een man.

Het huurhuis was afgesloten en de politieambtenaren namen inderdaad een onaangename geur waar komende vanuit het huis. Met toestemming van de huiseigenaar werd de toegangsdeur van het huurhuis door de politieambtenaren opengebroken. In het huis is een lijk in verre staat van ontbinding aangetroffen. Het bleek het ontzielde lichaam van een vrouw te zijn en niet dat van de man aan wie het huis verhuurd is.

Misdrijf

Op grond van de aangetroffen situatie in het huis en in de buurt van het lijk bestaat sterk het vermoeden bij de politie dat er sprake is van een misdrijf. Er is een paspoort ter plaatse aangetroffen dat hoogstwaarschijnlijk van de dode is. Het paspoort is door de Dominicaanse republiek afgegeven aan, De Los Santos Mateo, Catheline Elizabeth.

31 jaar

Gelet op de geboorte datum in dat paspoort moet de houder 31 jaar oud zijn. In opdracht van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam, voor obductie, in beslag genomen door de politie. Deze zaak is voor verder onderzoek, door de politie van het bureau Uitvlugt, overgedragen aan de collega’s van de afdeling Kapitale Delicten.

vrouw buitenland politie

Politiebericht: https://www.politie.sr/vrouw-vermoedelijk-om-het-leven-gebracht-in-een-woning-in-de-irsillastraat/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland