Breaking nieuws nieuwe covid dode in Suriname – Video – Wederom besmetting bij ministerie van RO

0

Breaking nieuws!! Er is weer een coronadode in Suriname. Het totaal staat nu op 30. We wensen de nabestaanden heel veel sterkte toe!! En er zijn weer bijna 100 nieuwe besmettingen erbij. 

Nogmaals: Want we hebben weer vernomen dat er ergens een feestje was. En het was gisteren toch een beetje druk in de stad.

Mensen geven nog steeds feestjes en houden zich nauwelijks aan de regels. Hoe komt dat? Lieve mensen: Als er meer dan 5 mensen in een ruimte zijn, ga dan NIET naar binnen!!! 1 besmette persoon, kan de rest besmetten! Onthouden jullie dat goed!

Video – Er is wederom COVID-19 geval bij Ministerie van RO&Sport. Bekijk de video daarvan en geef het door aan belanghebbenden. De officiële Covid-19 teller is zojuist bijgewerkt. Vandaag staat de teller op 2489 Bekijk het bericht voor alle andere officiële cijfers. Geef het door aan belanghebbenden.

Video
Er is wederom COVID-19 geval bij Ministerie van RO&Sport. Bekijk de video

Besmettingen Suriname

Helaas is er weer een dode bijgekomen

Geef het bericht door aan belanghebbenden

Bron: Covid-19 Suriname officiële website

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.