33-jarige Loraine Sandel overleden in het verkeer – politie Suriname – video’s

verkeer Suriname sandel

Hierbij het aangepaste politiebericht omtrent het dodelijk ongeval in Suriname – De 33-jarige Loraine Sandel overleed na een ongeval. Sandel zat op de achterbank. Er waren ook kinderen betrokken bij het ongeval

[quads id=1]

Bekijk het officiële politie bericht om te lezen wat er eigenlijk is gebeurd. Wij van FamilieNieuws wensen de nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies. Sterkte aan de kids en overige gewonden. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan. Bekijk ook wat video’s.

[quads id=1]

Politie Suriname schreef het volgende: Nadere informatie; aanrijding met een dode en zwaar gewonden te Helena Christina. De vrouw die op zondagmiddag 9 augustus in de Helena Christinaweg om het leven kwam na een aanrijding is de 33-jarige Loraine, Sandel. Zij zat als mede inzittende in een personenauto die in botsing kwam met een autobus.

[quads id=1]

Uit het voorlopige politie onderzoek is naar voren gekomen dat de autobus bestuurder over de Helena Christinaweg reed komende vanuit de richting van de Magentakanaalweg. De personenauto reed ook over de Helena Christinaweg komende vanuit de tegenovergestelde richting.

[quads id=1]

verkeer Suriname sandel
Foto binnengekomen via Facebook

Bij het beschrijven van een bocht in de weg kwam de autobusbestuurder op de rijhelft van de personenauto terecht met als gevolg de aanrijding. De personenauto werd bestuurd door een vrouwelijke familielid van het dodelijke slachtoffer mevrouw Loraine, Sandel. Mevrouw Sandel zat op de achterbank in de auto.

[quads id=1]

Lees ook: Video – Vrouw overleden in het verkeer – 5 zwaar gewond – politie Suriname

Beide bestuurders zijn in het bezit van een geldig rijbewijs. De voertuigen zijn in het belang van het onderzoek door de politie in beslag genomen.

Bekijk hier een video ervan:

Politie Suriname
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis.. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland