19-jarige doodgestoken op Scheveningen strand – video’s

scheveningen strand jongen

Vandaag weer dodelijk geweld op 1 van de stranden in Nederland. Een 19-jarige Rotterdammer is overleden. In plaats van heerlijk genieten van het weer en het water maken ze elkaar dood! Waarom ga je met een pistool naar het strand? Alsof er niet genoeg problemen in de wereld zijn op dit moment.

GamesGames

Volgens ooggetuigen kregen twee groepen ruzie op de pier in Scheveningen. Het zou gaan om een ruzie tussen twee rapgroepen uit Amsterdam en Rotterdam. Bekijk het bericht en de video beelden voor meer informatie. Let op de beelden kunnen vervelend overkomen.

Strand Scheveningen

Telegraaf schreef het volgende: Man (19) doodgestoken op Pier in Scheveningen. Een 19-jarige man uit Rotterdam is overleden aan zijn verwondingen na een steekpartij eerder maandagavond op de Scheveningse Pier. Het incident vond plaats tussen tientallen nietsvermoedende recreanten op de geliefde plek in de Haagse badplaats.

scheveningen strand jongen

Volgens enkele getuigen ging het om een ruzie tussen twee groepen jongeren. Er zijn ook filmbeelden opgedoken waarop een enorme chaos is te zien rond het gewelddadige incident. Op de beelden zijn vluchtende jongeren te zien. Ook circuleert een foto waarop een jongen met een vuurwapen te zien is. De politie kon na het incident twee verdachten aanhouden die nog vastzitten.

GamesGames

Zwaargewond

Het slachtoffer raakte zwaargewond door de steekpartij. Hulpdiensten, waaronder een medisch team dat per helikopter werd ingevlogen, deden er alles aan om de jongen te redden. Hij werd uiteindelijk naar het ziekenhuis gebracht waar hij aan zijn verwondingen overleed.

Het is al dagen onrustig in de badplaats waarbij er meerdere geweldsincidenten waren, ook richting verkeersregelaars en handhavers.

Video’s

Video’s ervan. Let op beelden kunnen vervelend overkomen:

GamesGames

Bron De Telegraaf geschreven door LIEKE JONGBLOED
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland