Weer medewerkers EBS besmet – 2391 positieve testen in Suriname

Het houdt maar niet op! N.V. Energiebedrijven Suriname heeft zojuist bekend gemaakt dat zij ook weer besmette medewerkers hebben. Bekijk het officiële bericht van de EBS voor meer informatie en deel het met een ieder zodat ze op de hoogte zijn en hier rekening mee kunnen houden. Het betreft namelijk een medewerker van de afdeling storingen,

[quads id=1]

En het totaal aantal positieve testen staat nu op 2391 Dat is zojuist bekend gemaakt op de covid teller. Bekijk het bericht voor alle andere officiële cijfers.

Suriname. We horen nog steeds dat mensen feestjes geven. Hou je zoveel mogelijk aan de voorgeschreven regels. Alleen op die manier kunnen we winnen van het Covid-19 virus. Als iemand je uitnodigt voor een feestje…GA NIET!!!

[quads id=1]

EBS Suriname

N.V. Energiebedrijven Suriname maakt melding Covid-19 positieve gevallen. Bij de afdelingen die te maken hebben met onder andere de assistentie bij storingen, zijn er medewerkers positief getest op het Covid-19 virus.

Thuis quarantaine

[quads id=1]

Lees ook: Video – Medewerkers EBS Suriname besmet

Dit heeft tot gevolg dat delen van de organisatie conform de gezondheidszorgprotocollen van onder andere het Bureau Openbare Gezondheidszorg (BOG) zijn geïsoleerd en een andere deel van medewerkers van deze afdelingen uit voorzorg in thuis quarantaine zijn geplaatst.

De EBS blijft de diensten ten behoeve van de energievoorziening voort zetten, weliswaar met technici van andere divisies en vraagt derhalve begrip voor eventuele langere responstijden voor wat betreft diensten zoals storingen, spanningsklachten, nieuwe aansluitingen.

Online

Lees ook: Bekendmaking – Hoofdkantoor EBS Paramaribo gesloten – video

[quads id=1]

Ten overvloede meldt het bedrijf dat haar overige dienstverlening zoals de kassa’s, 175 klantenservice, gaslevering enzovoorts normaal voortgang vindt, met de daarbij behorende Covid-19 preventieve maatregelen en stelt voor diverse diensten, digitale opties ter beschikking (Website, SMS, EBS MyAccount, EBS Facebook), zodat klanten niet persé uit huis moeten hiervoor.

Begrip

[quads id=1]

De EBS doet er alles aan om eventueel ongerief tot het minimale te beperken, rekening houdende met de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten.

Lees ook: Medewerker Popeyes Suriname besmet – filiaal Paramaribo direct gesloten

Lees ook: Ket Mien gesloten – Medewerker besmet – winkel Paramaribo Suriname

[quads id=1]

Bron Facebook EBS

Bron: Covid-19 Suriname officiële website

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland