Video – Radeloze mama Renouskha zoekt hulp via 1 voor 12 Suriname voor baby Ranvier

baby 1 voor 12 ziekenhuis

Een triest verhaal dat elke moeder zal raken.

De 23 jarige Renouskha is de mama van baby Ranvier. Hij is nu pas 6 maanden. Hij is gezond geboren. Maar na zijn geboorte werd hij steeds ziek. Hij moest voor lange tijd naar het ziekenhuis. Mama bezocht haar kindje in het ’s Lands Hospitaal. Maar vanwege de corona maatregelen kon dat niet meer.

Ziekenhuis Paramaribo

Ranvier werd overgebracht naar het AZP te Paramaribo. De ambulance waarin hij zat was volgens mama betrokken bij een ernstig verkeersongeval. Mama werd niets verteld. Ze moest het lezen op social media

1 voor 12 Suriname

Haar kindje is heel erg achteruitgegaan. Voordat hij ziek werd kon hij alles. Nu is hij blind, doof en heeft hulp nodig met ademen. Mama snapt er helemaal niets van. Ze zegt dat haar baby zonder haar medeweten in het Lotjeshuis is geplaatst. Ze is radeloos en is in gesprek gegaan met Stichting 1 voor 12 Suriname.

baby 1 voor 12 ziekenhuis

Ze wil heel graag haar baby hebben en zelf verzorgen. Maar ze weet dat ze het niet zonder hulp gaat kunnen. Luister en kijk naar haar deel van het verhaal. Geeft het trieste en bizarre verhaal door aan anderen, wellicht bereikt het de juiste mensen zodat ze wat hulp en advies kan krijgen. We wensen haar baby’tje beterschap toe.

Video

Bekijk hier de video van 1 voor 12 Suriname met mama Renouskha Premchand. Ze vertelt over haar baby Ranvier. Hij is heel ziek geworden en is zonder haar medeweten overgeplaatst. Wat moet ze nu doen?

Deel dit aangrijpend verhaal met een ieder! Wellicht kan mama de juiste steun ontvangen.

Bekijk hier de video van het ongeval met de ambulance;

baby ziekenhuis 1 voor 12

Laten we met zijn allen blijven steunen. Want samen staan we sterk.
Wilt u ook bijdragen? Maak contact en steun het werk van 1 voor 12:

Disclaimer:

We kunnen de fout niet zoeken bij de organisatie 1 voor 12. Zij mogen niet de dupe worden van die slechte bedoeling van anderen, en wij ook niet. Ten alle tijden probeert men goed werk te verrichten. We zeggen niet dat mevrouw gelogen heeft maar de reacties vragen wel om nader onderzoek.
 
Het is goed dat het gepubliceerd wordt want dan kan de eventuele waarheid boven water komen. Anders zou men het nooit weten. Toch? Je kunt goed onderzoek doen van te voren, maar toch lukt het sommige mensen om de boel toch te belazeren. (er zijn genoeg verhalen die we bij twijfel NIET publiceren)
 
Meneer Vismale heeft ook aangegeven contact te maken met de desbetreffende instanties en hun reacties zal publiceren. Als het niet in de media zou komen dan zou men nooit achter de echte waarheid komen, dus het is wel goed dat het gepubliceerd wordt. Het is een feit dat we te maken hebben met een zieke baby en dan help je ALTIJD. Want hij is de enige echte benadeelde.
 
Bij deze bedanken we een ieder voor hun bijdrage. Daarom houden we van jullie <3

Maak contact

Bel 402-362 / 8671288 voor meer informatie
SMS “HELP” naar 1912 voor SRD1 p/sms (Digicel)
Doneer Online via iDEAL, PayPal etc. Bezoek hun website
Voor overmakingen: SRD 315.214.0101

IBAN-nummer: NL88 INGB 0006 9834 06
Gerelateerde berichten:

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland