Video – Op de bank met ABOP-er Priscilla Dawsa uit Suriname

Dawsa Suriname

Vandaag op de bank een bekende jonge dame uit Suriname. Vooral de laatste maanden werd ze een stuk bekender, dat kwam door de verkiezingen in Suriname. En haar partij is toevallig als 1 van de winnaars uit de bus gekomen.

[quads id=1]

Wanneer ze praat weet je het direct. Haar stem kun je namelijk niet onder stoelen en banken steken. Ze heeft vele liefhebbers, maar er zijn ook mensen die haar minder lief hebben

[quads id=1]

Dawsa uit Suriname

We hebben het over Abop kandidate Priscilla Dawsa. Velen kennen haar ook als Pukusjani .Ze zit op de bank bij TapA Bankstel en gaat een heleboel vragen beantwoorden. 1 van de meest gestelde vragen aan haar was: Heeft ze een post gevonden? Of is ze verdwenen omdat ze geen post heeft gevonden? Want het is eventjes stil geweest. Maar ze laat vandaag weer iets van zich horen en hoe.

[quads id=1]

Leuk gesprek

Dawsa Suriname

Video’s – Wil je weten hoe het met haar gaat, waar ze vandaan komt en waar ze naartoe gaat? Sit back en bekijk een heel leuk interview met Prisje. Bekijk ook andere interessante video’s van haar. Geef het door aan belanghebbenden.

Abop kandidate Priscilla Dawsa

Vandaag op TapA Bankstel de 27-jarige Priscilla Dawsa. Ze is afgestudeerd aan de Anton de Kom Universiteit Suriname met een Bachelor in Geschiedenis. Haar droom is om een internationale motivational speaker te worden.

Video

[quads id=1]

Bekijk hier de video van Tap A bankstel met Priscilla Dawsa

Bekijk hier andere interessante video’s:

Lees onderstaand bericht uit De West Suriname voor een interessant interview met haar van voor de verkiezingen

[quads id=1]

Bron: Tap a Bankstel

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland