Video – Op de bank met ABOP-er Priscilla Dawsa uit Suriname

Dawsa Suriname

Vandaag op de bank een bekende jonge dame uit Suriname. Vooral de laatste maanden werd ze een stuk bekender, dat kwam door de verkiezingen in Suriname. En haar partij is toevallig als 1 van de winnaars uit de bus gekomen.

Wanneer ze praat weet je het direct. Haar stem kun je namelijk niet onder stoelen en banken steken. Ze heeft vele liefhebbers, maar er zijn ook mensen die haar minder lief hebben

We hebben het over Abop kandidate Priscilla Dawsa. Velen kennen haar ook als Pukusjani .Ze zit op de bank bij TapA Bankstel en gaat een heleboel vragen beantwoorden. 1 van de meest gestelde vragen aan haar was: Heeft ze een post gevonden? Of is ze verdwenen omdat ze geen post heeft gevonden? Want het is eventjes stil geweest. Maar ze laat vandaag weer iets van zich horen en hoe.

Dawsa Suriname

Video’s – Wil je weten hoe het met haar gaat, waar ze vandaan komt en waar ze naartoe gaat? Sit back en bekijk een heel leuk interview met Prisje. Bekijk ook andere interessante video’s van haar. Geef het door aan belanghebbenden.

Abop kandidate Priscilla Dawsa

Vandaag op TapA Bankstel de 27-jarige Priscilla Dawsa. Ze is afgestudeerd aan de Anton de Kom Universiteit Suriname met een Bachelor in Geschiedenis. Haar droom is om een internationale motivational speaker te worden.

Bekijk hier de video van Tap A bankstel met Priscilla Dawsa

Bekijk hier andere interessante video’s: