Steekpartij te Paramaribo – Man bijna dood om een flesje bier – politie Suriname

bier fles Paramaribo

Een man in Paramaribo is bijna vermoord om een biertje. Een bloederige steekpartij op de Timmermanstraat te Paramaribo. Het slachtoffer stootte (vermoedelijk per ongeluk) een flesje bier uit handen van een andere man

[quads id=1]

De agressieveling doorboorde de man zijn nek met de kapotte fles. Wat gebeurt er toch mensen? Dit kan niet gebeuren als we 2 meter afstand van elkaar houden. Lees het officiële politie bericht voor meer informatie. De ‘stoere’ man is gevlucht. De politie zoekt hem. Wat als de man dood gaat? Dan ga je jaren de gevangenis in om een stom biertje.

[quads id=1]

Steekpartij te Paramaribo

Politie Suriname schreef het volkgende: Man met steekverwondingen in kritieke toestand opgenomen in het ziekenhuis. Een man,wiens personalia nog niet bekend is, is op zaterdagavond 8 augustus door een andere man op een locatie in de Timmermanstraat te Paramaribo neer gestoken.

Politie Suriname

[quads id=1]

De politie van het bureau Nieuwe Haven ging naar de plaats van het incident om een onderzoek te verrichten. Het slachtoffer was niet aanspreekbaar. Hij had onder andere een steekverwonding in zijn halsstreek. Het slachtoffer is per ontboden ambulance overgebracht naar het ziekenhuis en verkeert in kritieke toestand.

Bier flesje gevallen

[quads id=1]

Uit het voorlopige politioneel onderzoek is naar voren gekomen, dat het slachtoffer vermoedelijk in botsing kwam met de verdachte die op dat moment een fles met bier in zijn hand vast hield. De fles met bier viel uit de hand van de verdachte en ging kapot. Dat viel niet in goede aarde bij de verdachte en hij geraakte in een woordenwisseling met het latere slachtoffer.

Gevlucht

De verdachte moet een deel van de kapotte fles hebben opgeraapt en heeft het slachtoffer daarmee steekverwondingen toegebracht. De geweldenaar is voor de komst van de politie weggegaan van de locatie. De politie is bezig met zijn opsporing. Nadere informatie volgt.

Politie Suriname

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland