Onze lieve moeder Irma Meye – Breeveld is vanmorgen overleden in Suriname

overleden moeder Suriname

Een trieste dag voor de kinderen Jerrel, Ortwin, Clarence, Marvin en Naomi. Hun mama, Irma Meye – Breeveld, is vanmorgen overleden. Dit maken zij mede namens hun gezinnen bekend. 

[quads id=1]

Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk naar de vele gedeelde foto’s van hun geliefde moeder. Geef het door aan belanghebbenden. Wij van FamilieNieuws wensen de kinderen en alle overige nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan.

[quads id=1]

Zalig zijn de vredestichters want zij zullen Gods kinderen genoemd worden.

Middels dit bericht maken de kinderen Jerrel, Ortwin, Clarence, Marvin en Naomi mede namens de kleinkinderen en achterkleinkind bekend dat van hun is heengegaan hun zeer gewaardeerde moeder, grootmoeder en overgrootmoeder, mevrouw de weduwe

Irma Reginia Paulina Meye – Breeveld

In de leeftijd van 71 jaar.
Zij was weduwe van Rudolf Anton Meye.

Bijzonderheden omtrent de uitvaart worden nader bekendgemaakt. Geeft u het door aan belanghebbenden

Foto’s

[quads id=1]

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis.. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

One thought on “Onze lieve moeder Irma Meye – Breeveld is vanmorgen overleden in Suriname

Comments are closed.