Besmettingen bij Combe Markt Suriname – Alle filialen ontsmet – foto’s en video’s

winkel Paramaribo

Helaas zijn er ook medewerkers van Combe markt Suriname besmet! Al dagen circuleerden er berichten over besmette werknemers. Het bedrijf kan het niet meer ontkennen.

[quads id=1]

Het goede nieuws is dat het bedrijf al haar filialen op professionele wijze heeft laten ontsmetten. We mochten met ze meekijken! Bekijk het bericht en de vele foto’s en video’s daarvan. We wensen de medewerkers beterschap. En bedanken het bedrijf voor hun eerlijkheid naar de samenleving toe. Geef het door aan een ieder zodat ze op de hoogte zijn.

[quads id=1]

Combe Markt Suriname

Wij van Combe Markt Suriname maken bekend dat wij en al onze filialen volledig zijn ontsmet van COVID-19 door het bedrijf N.V. ALPHA CONTROL (AGROFIX) gevestigd aan de Verlengde Hoogestraat 22. (Hieronder bij de foto’s het certificaat van bestrijding)

Eigen veiligheid

[quads id=1]

Combe Markt draagt zorg voor de veiligheid van klanten en personeelsleden, maar verzoekt ook aan een ieder om ook zorg te dragen voor je eigen veiligheid en dat van de mede mens door het in acht nemen van de gelden de COVID-19 regels waaronder het dragen van een mondkap, Social distancing, het reinigen van je handen etc…

Niet ontkennen

[quads id=1]

Er is een scala aan berichten op facebook van personeels leden, dat zij positief getest zijn op COVID-19 die wij als directie niet ontkennen.
Er zijn zeker enkele gevallen onder het personeel die in quarantaine zijn en wij wensen hun spoedig herstel.
Wij werken steeds aan de veiligheid van onze klanten en personeelsleden.

BE SAFE, KEEP DISTANCE 1 ½ M – 2M
REINIG JE HANDEN IEDER KEER EN EET GEZOND…

Combe Markt Facebook

Bekijk de gedeelde foto’s en video’s:

Bron: Facebook Pagina Combe Markt Suriname

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland