Onze 36-jarige Jurman Neral (Borsoe) is plotseling overleden in suriname

overleden Suriname Paramaribo

Heel moeilijk om te accepteren dat onze  goede vriend, trainer en sfeermaker ineens uit het leven is.

Met heel veel verdriet maken de leden van Hannos Gym bekend dat hun dierbare lid plotseling is overleden in Suriname. Onze Jurmen Neral was bij velen bekend als Jur, Borsoe of Bigiesking. Jurmen was militair en hij is 36 geworden.

[quads id=1]

Bekijk het bericht om ook de condoleances van zijn vrouw, broers en zussen te bekijken. Kijk tevens naar de vele gedeelde foto’s. Wij van FamilieNieuws wensen hen allemaal heel veel sterkte. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan.

[quads id=1]

RIP Jur🙏🏽

Met heel veel verdriet in ons hart maken wij bekend dat op een onbegrijpelijke wijze onze dierbare lid, trainer, vriend, sfeer maker, broer, organisator en pionier is weggerukt uit het leven. Onze Jurmen Neral m.b.a Jur, Borsoe, Bigiesking of Jur Neral

Uitvaart

Op zaterdag 8 augustus 2020, rond 14.40u is er kort de gelegenheid bij Hanno’s gym om afscheid te nemen als zijn kist voorbij zal worden gereden. Laten wij met z’n allen hem een warme en ere groet geven.
Condoleances aan een ieder!
WAKA BUN WI BRADA JUR 🙏🏽

Wij verzoeken u de COVID-19 maatregelen in acht te nemen.

Namens Hannos gym

Man, vader, zoon, kleinzoon, broer en mattie
Militair

Jurman Neral

Is plotseling overleden

[quads id=1]

Hij was pas 36 jaar en stond bekend als een gespierde, knappe sportman met vele matties en bradas. Jurmen laat zijn vrouw Deborah Neral – Daniels en hun kinderen Amber en Zane achter

Bekijk onderstaande foto’s en condoleances. De uitvaart heeft inmiddels plaatsgevonden te Paramaribo

Foto’s

[quads id=1]

[quads id=1]

Lees ook: 36-jarige militair overleden in Suriname – foto’s

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis.. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland