Medewerkers Fernandes Bottling besmet – meer dan 2300 positieve testen in Suriname

Er zijn vandaag weer meer dan 100 nieuwe besmettingen erbij gekomen. De totale teller staat nu boven de 2300

Het covid-19 virus raast door ons land. Steeds meer bedrijven krijgen te maken met werknemers die besmet zijn met het coronavirus. Fernandes Bottling is ook niet bespaard gebleven: “Er zijn inderdaad twee collega’s positief getest” Laat het bedrijf weten.  De productie van Fernandes-dranken loopt echter geen enkel gevaar. Bekijk het bericht om meer hierover te weten en geef het door aan een ieder.

[quads id=1]

De officiële Covid-19 teller is zojuist ook weer bijgewerkt. Het totaal staat nu op 2306 Gelukkig zijn er ook al 1558 mensen genezen. Bekijk het bericht voor alle andere officiële cijfers. Geef het door aan een ieder. Be safe Suriname

[quads id=1]

Besmettingen Suriname

Fernandes Botteling Suriname

De Ware Tijd Suriname schreef het volgende over BESMETTING BIJ FERNANDES BOTTLING HEEFT GEEN INVLOED OP PRODUCTIE. Steeds meer bedrijven krijgen te maken met werknemers die besmet zijn met Covid-19. Fernandes Bottling heeft zowel gisteren als woensdag bevestigde gevallen gehad. “Er zijn inderdaad twee collega’s positief getest”, beaamt communicatie- manager Ayida Slooten tegenover de Ware Tijd.

[quads id=1]

Contact tracing

Echter, na onderzoek en contact tracing bleek dat de medewerkers de besmetting niet op het werk hebben opgelopen, “want zij waren er sinds eind juli niet”. De speciale werkgroep die zich vooral moet richten op Covid-19-gevallen binnen het bedrijf heeft samen met het Bureau voor Openbare Gezondheidszorg (BOG) gewerkt aan het traceren.

Lees ook: Medewerkers Centrale Bank Suriname besmet met het coronavirus – bank gesloten

Sluiten niet nodig

[quads id=1]

Slooten: “Gevaar dat we zouden moeten sluiten is er dus niet en collega’s die direct in contact zijn geweest met de twee werknemers, zijn uit voorzorg in quarantaine geplaatst.” Het bedrijf hanteert stringente maatregelen en protocollen. Mensen die symptomen vertonen kunnen en mogen het terrein niet op en ook mensen met een verhoogde temperatuur worden geweigerd.

Geen feesten

[quads id=1]

Naast de uitdaging om Covid-19-vrij te produceren, blijft levering aan de winkels een uitdaging. “Er zijn nog steeds zaken gesloten of aangepast open, wat het leveren bemoeilijkt. Ook merken we dat mensen minder kopen dan normaal. Er zijn geen feesten of evenementen en dat is te merken.”

Lees ook: Medewerker Popeyes Suriname besmet – filiaal Paramaribo direct gesloten

Lees ook: Ket Mien gesloten – Medewerker besmet – winkel Paramaribo Suriname

[quads id=1]

Lees hier het volledige bericht over de besmettingen bij Fernandes Bottling bij de Ware Tijd Suriname geschreven door Amanda Palis
Bron: Covid-19 Suriname officiële website

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland