Besmettingen Melkcentrale Suriname – foto’s

melk Suriname besmettingen

Helaas, de Melkcentrale heeft ook triest nieuws: Zij heeft op social media bekend gemaakt dat medewerkers  positief getest zijn op het coranavirus.  Bekijk het bericht voor meer informatie. Bekijk de foto’s van de werkzaamheden.

[quads id=1]

Geef het door aan belanghebbenden zodat ze op de hoogte zijn. Wij van FamilieNieuws wensen de medewerkers beterschap toe. We bedanken de directie van Melkcentrale Suriname voor hun openheid naar de gemeenschap toe.

[quads id=1]

Melkcentrale Suriname

BEKENDMAKING

Helaas moeten wij van De Melkcentrale Paramaribo N.V. bevestigen dat twee ( 2 ) van onze marketing & sales medewerkers positief zijn getest op COVID-19.

Grondig ontsmetten

[quads id=1]

Bij De Melkcentrale Paramaribo N.V. is de veiligheid van haar klanten en medewerkers prioriteit vandaar dat wij ons houden aan strikte kwaliteitscontroles en hygiënische procedures. De MCP N.V. is gelijk overgegaan tot grondige ontsmetting van de locaties.

Om de continuïteit van onze bedrijfsprocessen te garanderen en zeker te zijn van de veiligheid van alle medewerkers en consumenten zullen de reeds gehanteerde COVID -19 maatregelen waar nodig worden aangescherpt .

Melk

Wij stellen alles in het werk om de Surinaamse samenleving te blijven voorzien van de essentiële producten zoals melk en melkproducten.

[quads id=1]

Maandag normaal open

Met uitzondering van onze verkoop winkel aan de van Idsingastraat te Paramaribo zijn wij op MAANDAG 10 augustus normaal open. Let wel onze Drive –Thru is open van 7.00 uur tot 17.00 uur namiddag.

Wij wensen onze medewerkers een spoedig herstel toe.

[quads id=1]

Dank aan de totale gemeenschap voor uw begrip en gestelde vertrouwen in de MCP. N.V.

melk Suriname besmettingen melk Suriname besmettingen

STAY SAFE, STAY HEALTHY!!!!!

Lees ook: Ket Mien gesloten – Medewerker besmet – winkel Paramaribo Suriname

De Melkcentrale Paramaribo N.V. Facebook

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland