Enorme brand in schuur in Nederland 14.000 kippen dood – video

kippen schuur Nederland

Drama op drama. 14 duizend kippen zijn dood gebrand. Er was een hele grote brand in een schuur in Nederland. Er zaten 14000 kippen in de schuur en allemaal zijn dood

[quads id=1]

Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk naar de korte video van de felle brand. Erg heel erg. Het leven in Nederland is al moeilijk genoeg. Ook voor de ondernemers.

[quads id=1]

Brand Nederland

De Stentor Nederland schreef het volgende: 14.000 kippen komen om door uitslaande schuurbrand in Nederland. In een kippenschuur met 14.000 kippen in Beltrum is zaterdagmiddag brand uitgebroken. Het gaat om een uitslaande brand. De 14.000 kippen zijn omgekomen, laat de Veiligheidsregio weten.

[quads id=1]

Oost Gelderland

De volledige schuur aan de Hemminksweg staat in brand, volgens de Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland. Er is flinke rookontwikkeling ontstaan. De Veiligheidsregio adviseert mensen die last hebben van de rook ramen en deuren te sluiten en de afzuiging uit te zetten. De schuur is landelijk gelegen. Hoe het vuur is ontstaan, is nog niet bekend.

[quads id=1]

Er is geen risico voor uitbreiding naar omliggende panden.

Later meer

Bekijk hier een korte video:

Bron: De Stentor

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland