Onze 53-jarige vader Marcell Doorson is overleden in Suriname

overleden vader Suriname
Duizenden emoties vliegen door mijn hoofd. Verdriet en woede want onze papa is er niet meer

Met deze woorden maken Vennelay en Charissa, mede namens hun gezin en moeder Hortence Jameson, bekend dat hun vader Marcell Doorson is overleden. Marcell is 53 jaar geworden en was werkzaam op de luchtmacht van het nationaal leger Suriname

[quads id=1]

De uitvaart is VANDAAG. Geef het door aan belanghebbenden. Wij van FamilieNieuws wensen de kinderen en de overige nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan.

[quads id=1]

Duizenden emoties
vliegen door mijn hoofd
verdriet en woede
maar vooral voel ik mij verdoofd
Het is niet eerlijk
Waarom nou jij ?
Ik laat je nu los
Maar diep in mijn hart
blijf je altijd bij mij

Met diep leedwezen, maar dankbaar voor alles wat hij voor ons heeft betekend, maken wij bekend dat op 53 jarige leeftijd van ons is heengegaan onze vader, schoonvader en grootvader

MARCELL CHRISTIAAN DOORSON

Geboren 29-11-1966
Overleden 30-7-2020

In leven was hij werkzaam bij de luchtmacht van het nationaal leger Suriname in de rang van sergeant 1ste klasse

Op vrijdag 7 augustus 2020 vindt de begrafenis plaats om 17:00 u.

[quads id=1]

Vertrek van het mortuarium van het S’lands hospitaal naar de luma basis (ere ronde) vervolgens naar de Laosweg Welgedacht A en vervolgens naar de Jagernath Lachmonstraat te Paramaribo alwaar de lopende stoet wordt geformeerd.

Er zal gelegenheid zijn tot het nemen van afscheid van 14:00u tot 15:00u gevolgd door een rouwdienst van 15:00 u tot 16:15 u . Er zal dan afscheid genomen worden in besloten kring van 16 : 15 tor 16:30.

Verzoeke de covid 19 maatregelen in acht te nemen.

Namens de diepbedroefde kinderen Vennelay en gezin, Charissa en gezin
Mede namens mijn moeder Hortence Jameson

We zullen u heel erg missen,
Onze strijder

[quads id=1]

overleden vader Suriname

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis.. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland