LL Cool J 25 jaar getrouwd met zijn Simone – BlackNieuws

ll cool celebrity
Fantastisch celebrity nieuws. De knappe LL en zijn prachtige vrouw zijn vandaag 25 jaar getrouwd. Wat een mijlpaal. Velen kennen LL Cool J wel van zijn muziek, films en tv shows. En van zijn lippen.

[quads id=1]

Zijn vrouw Simone Smith staat al langer dan 25 jaar aan zijn zijde. Ze hebben 4 kinderen samen. En hij is zelfs al opa! Bekijk het bericht voor meer informatie over het succesvolle koppel en bekijk de vele interessante video’s. Ook een leuk interview met Simone, zij had kanker. Oprah is bij hun thuis geweest. Kijk ook naar een leuk interview met zijn moeder. Heel leuk. We wish them many many more #blacklove

[quads id=1]

LL Cool J

LL COOL J & VROUW SIMONE SMITH VIEREN 25 JAAR GETROUWD: “WE CELEBRATE LIFE”. Wie kent LL niet? LL Cool J is sinds 1984 actief in de entertainmentmuziekwereld met een reeks hits, prijzen, films, tv-shows en nog veel meer.

De beroemde rapper / acteur deelt zijn leven met ondernemer Simone Smith en hun 4 kinderen. Vandaag vieren ze hun 25-jarig huwelijk.

Simone blikt terug op haar leven en vertelt hoe ze Mr. “Ladies-Love-Cool-James” (LL Cool J) voor het eerst ontmoette.

[quads id=1]

19 jaar

‘Ik was pas 19, zoiets,’ zei ze. “Het was Pasen en ik reed de straat af in de auto van mijn moeder.”. Ik kwam een vriend tegen en die was met zijn neef LL. Die vriend van me vroeg of aan hem om kennis met me te maken. Ja, dat wilde hij wel. En de rest is geschiedenis.

LL wist meteen dat Simone de vrouw van zijn dromen was. Na acht jaar verkering, trouwden LL Cool J en Smith in 1995. Ze hebben samen vier kinderen en wonen in New York.

[quads id=1]

lippen likken

Veel vrouwen denken dat LL “Ladies Love Cool James” een player en een vrouwenverslinder is. Vooral als je hem zo zijn lippen ziet likken. Maar nee hoor, hij heeft alleen maar ogen voor zijn Simone.

Video’s

Bekijk hier wat video’s over het celebrity koppel:

Simone vertelt over haar ziekte

[quads id=1]

LL op Instagram live:

[quads id=1]

En hij is al opa!

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland