Doden bij plane crash in India – vliegtuig breekt in tweeën – video’s

vliegtuig India

Een vliegtuig is zojuist neergestort naast een landingsbaan in India. Het vliegtuig is in tweeën is gescheurd. Het gaat om een vliegtuig van Air India Express met 191 mensen aan boord. Er zaten 10 baby’s op de vlucht. Meerdere mensen zijn overleden inclusief de 2 piloten.

[quads id=1]

Het was een repatriatievlucht uit Dubai. De Indiërs kwamen terug naar huis vanwege de corona pandemie. Vreselijk.. Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk naar de video’s.

[quads id=1]

Vliegtuig India

Een vliegtuig van Air India Express is zojuist neergestort. Er zaten 191 mensen aan boord. Het vliegtuig slipte van de landingsbaan en brak in tweeën toen het landde tijdens zware regen.

vliegtuig India

minimal 11 man overleden

[quads id=1]

Er zijn minstens 11 doden. Onder de doden zijn de twee piloten. Er waren 174 passagiers, 10 baby’s, twee piloten en vijf cabinepersoneelsleden aan boord van het vliegtuig.

overleden piloot

Het betrof een repatriatievlucht. Indiërs kwamen terug naar huis ivm met de corona pandemie

Video’s

Let op sommige video’s zijn in Hindoe.

[quads id=1]

[quads id=1]

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland