Breaking nieuws 2 nieuwe covid doden in Suriname – Coronie coronavrij, Nickerie en Saramacca niet meer – video’s –

overleden Suriname covid 19
Breaking nieuws!! Er zijn weer twee nieuwe doden in Suriname. Het totaal staat nu op 29. We wensen de nabestaanden heel veel sterkte toe!!
Lieve mensen: Ga niet naar feestjes! Als er meer dan 5 mensen in een ruimte zijn, ga dan NIET naar binnen!!! 1 besmette persoon, kan de rest besmetten! Al doe je het niet voor jezelf, doe het voor je oudere en ziek medemens.
Gisteren stond de teller op 2050 en vandaag staat hij alweer op 2096 Hoe is dat mogelijk? Mensen geven nog steeds feestjes en houden zich nauwelijks aan de regels. Hoe komt dat? Bekijk het bericht voor alle andere officiële cijfers.
[quads id=1]

Video’s – In gesprek met Veira. Ze roept de samenleving op om covid-19 maatregelen in acht te nemen. Tevens wordt er gesproken met Epidemioloog Radjesh Ori omtrent de laatste ontwikkelingen. Coronie is gelukkig nog steeds coronavrij!! Helaas zijn Nickerie en Saramacca dat niet meer. De situatie is kritiek! Bekijk de belangrijke video’s voor meer informatie en geef het door aan iedereen.

De officiële Covid-19 teller is zojuist bijgewerkt.  Geef het door aan belanghebbenden. Be safe Suriname. Als jij je niet aan de regels houdt, kun je andere mensen ziek maken. Wist je dat?

[quads id=1]

Besmettingen Suriname

Helaas zijn er 2 nieuwe doden bijgekomen

Veira roept samenleving op om covid-19 maatregelen in acht te nemen:

Gesprek met Epidemioloog Radjesh Ori

[quads id=1]

Geef het bericht door aan belanghebbenden

Bron: Covid-19 Suriname officiële website

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland