Video’s – Toespraak Zijne Excellentie Ronnie Brunswijk voor Surinamers

Suriname Brunswijk Covid
Video – Zijne Excellentie Ronnie Brunswijk heeft zojuist namens de regering van Suriname meerdere toespraken gehouden voor het volk. Hij gaat in op de voorgeschreven veiligheidsmaatregelen en doet wederom een dringend beroep op de gemeenschap om zich te houden aan alle regels.

[quads id=1]

De VP heeft 3 toespraken gehouden. In het Aukaans, Saramaccaans en in het Surinaams. Bekijk de video’s met de dringende oproep. Geef het door aan een ieder in zijn of haar gewenste taal. Zodat iedereen zich hieraan kan houden. Bekijk ook de eerdere oproep van de president en de vice president in het Nederlands.

[quads id=1]

Besmettingen Suriname

Bekijk hierboven de  officiële Covid-19 teller van gisteravond. Het totaal staat nu op 2050.  1327 mensen zijn genezen verklaard. 13 mensen zijn opgenomen op de ICU. Be safe Suriname. We moeten elkaar beschermen!

Video’s

[quads id=1]

Video’s van Zijne Excellentie Ronnie Brunswijk:

[quads id=1]

Eerdere video

Hierbij de eerdere oproep van de president en de Vic president van Suriname in het Nederlands. We moeten elkaar beschermen. Bekijk de video en geef het door aan belanghebbenden:

[quads id=1]

Bron: Covid-19 Suriname officiële website

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland