Verboden te chillen bij sluis Totness Coronie – Politie gaat streng optreden

vakantie Coronie Suriname
Coronianen opgelet! Het is ten strengste verboden om te chillen bij de sluis te Totness (zie foto). Het is niet veilig! Bekijk het bericht voor meer informatie en geef het door aan een ieder! De politie gaat streng optreden tegen overtreders.  Jullie zijn bij deze gewaarschuwd.

Deze waarschuwing geldt tevens voor alle mensen in Suriname die vakantie willen vieren in Coronie.  Waar kunnen de mensen in Coronie nog wel veilig chillen? Misschien is het beter om voorlopig gewoon thuis te blijven?

Coronie Suriname

De districtscommissaris van Coronie dhr. N. Naana, brengt het volgende onder uw aandacht. Het is ten strengste verboden dat burgers zich ophouden bij de bekende sluis van het zoetwaterkanaal te Totness (Jutapaal).

Niet veilig

Voor uw eigen veiligheid wordt u nadrukkelijk erop gewezen dit na te laten. De politie zal streng optreden tegen overtreders.

vakantie Coronie Suriname

Bron: BIC Coronie
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland