Mega Woonmall in Nederland ontruimd en gesloten na scheuren in Constructie – Amsterdam Zuid Oost

mall Amsterdam Bjlmer
Dat is even schrikken!

De bekende woonplaza A2 in de Bijlmer is terstond gesloten. De mall in Amsterdam Zuidoost is zojuist ontruimd, nadat er scheuren in de constructie zijn geconstateerd.

[quads id=1]

Spannende dingen. Bekijk het bericht voor meer informatie en geef het door aan de mensen in de buurt zodat ze op de hoogte zijn.

Woonplaza in Amsterdam

[quads id=1]

Het Parool Nederland schreef het volgende: De Woonplaza A2 in Zuidoost is donderdagmiddag ontruimd, nadat er scheuren in de constructie zijn geconstateerd. Handhavers van de gemeente zijn een kijkje gaan nemen in het gebouw en hebben de brandweer ingeschakeld, zegt een woordvoerder. Vervolgens is er direct ontruimd.

Scheuren

[quads id=1]

De brandweer kon nog niet zeggen waardoor de scheuren in de constructie zijn veroorzaakt. Woordvoerder Laurens Miedema van kluswinkel Gamma, die in het pand is gevestigd, zegt dat het gaat om de loopbrug van het parkeerdek naar de winkels. Daar zouden ‘stempels’, die de loopbrug ondersteunen, ontbreken.

Niemand gewond

[quads id=1]

Het is niet bekend hoeveel mensen in het pand aanwezig waren ten tijde van ontruiming. Wel is zeker dat er niemand gewond is geraakt. Volgens Miedema moet het complex in elk geval veertien dagen dicht moet om het defect te verhelpen.

[quads id=1]

In de Woonplaza A2, die ruim 30.000 vierkante meter groot is, zijn meerdere woon- en kluswinkels gevestigd.

Bron: Parool Nederland

Geschreven door Tahrim Ramdjan6
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland