Medewerkers Centrale Bank Suriname besmet met het coronavirus – bank gesloten

bank Suriname

Opgelet. Hierbij een belangrijke bekendmaking van de Centrale bank in Suriname: Helaas zijn er medewerkers besmet met het Covid-19 virus. Dat heeft het CBvS zojuist bekend gemaakt. De bank is gesloten

[quads id=1]

Bekijk onderstaand bericht om de volledige bekendmaking te lezen. Geef het door aan een ieder zodat ze op de hoogte zijn. Wij van FamilieNieuws wensen de medewerkers veel beterschap toe. We bedanken de directie van CBVS voor hun openheid naar de gemeenschap toe.

[quads id=1]

Bank Suriname

Sluiting CBvS wegens COVID-19 gevallen. De Centrale Bank van Suriname (CBvS) meldt hierbij dat op heden, 6 augustus 2020 zij het bericht heeft ontvangen dat twee van haar medewerkers positief zijn getest op het coronavirus

Locaties sluiten

[quads id=1]

COVID-19.

Conform protocol is de CBvS er gelijk toe over gegaan om haar locaties te ontsmetten en de Bank vandaag te sluiten voor medewerkers en klanten.

Vanwege het bovenstaande is de CBvS gesloten op heden 6 augustus 2020. Nadere berichten volgen.

[quads id=1]

Geef het door aan belanghebbenden

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland