Laat je vandaag en morgen gratis testen op Covid-19 in Paramaribo – BOG Suriname – foto’s

bog Paramaribo Suriname covid
Het COVID-19 virus is zeer besmettelijk. Het is heel gemakkelijk om iemand te besmetten of om zelf besmet te raken.

Iedereen opgelet: Maak je je zorgen? Denk je dat je misschien het coronavirus hebt opgelopen. Wil je je voor de zekerheid laten testen? Dat kan VANDAAG en MORGEN heel gemakkelijk.

[quads id=1]

Laat je gratis testen bij BOG in Paramaribo. Bekijk het bericht voor meer informatie. lees wat de mogelijke symptomen zijn en geef het door aan een ieder. Kijk naar de foto’s. Nee, het is niet eng. Het lijkt een beetje eng en griezelig maar het valt best mee. Succes en be safe!!!

[quads id=1]

Gratis testen

Gratis laten testen!

Hoe kunt u de ziekte herkennen? Wat zijn de symptomen?

U heeft mogelijk de ziekte als u koorts heeft, hoest, moeite heeft met ademen, een droge mond of verlies van reuk of smaak. Andere gerelateerde symptomen zijn: spierpijn, vermoeidheid, diarree en jeukende keel.

[quads id=1]

Bij BOG Paramaribo

Komt u langs Bij BOG aan de Rode Kruislaan
Datum: Donderdag 6 augustus 2020 en Vrijdag 7 augustus 2020
Tijd: 10:00 u – 14:00 u

Belangrijk: Een ieder kan besmet zijn met COVID-19 en een ieder kan het virus onbewust overdragen. Wees alert en bescherm uzelf te allen tijde!!!

[quads id=1]

Wat moet u doen als u zich ziek voelt?
Als u vermoedt dat u besmet bent met COVID-19, bel dan meteen uw huisarts, en indien u die niet kunt bereiken, de BOG-hotline 178.

Hoe verspreidt het COVID-19 virus zich?

Het COVID-19 virus wordt verspreid door contact tussen personen via praten, hoesten en niezen.

Besmettelijk

[quads id=1]

Het COVID-19 virus is zeer besmettelijk. Dat wil zeggen dat het heel gemakkelijk is om iemand te besmetten, of om zelf besmet te raken. Dit gebeurt voornamelijk via vochtdruppeltjes, die van de ene persoon op de andere worden overgebracht door (luid) praten, hoesten of niezen. Deze vochtdeeltjes kunnen rechtstreeks op iemand neerkomen, maar kunnen ook worden ingeademd, omdat ze voor enige tijd in de lucht blijven hangen.

Ga voor meer informatie naar de bron: Facebook BOG
https://www.facebook.com/Bureau-voor-Openbare-Gezondheidszorg-109098123984970/
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland