Groep illegalen betrapt in hotel – politie Suriname

hotel Suriname Guyana Cuba
We zitten midden in een pandemie en de grenzen zijn gesloten. Maar toch is het deze groep illegalen gelukt om Suriname binnen te komen. Ze zijn door de politie aangetroffen in een hotel

[quads id=1]

Het erge is dat het vooral onze eigen mensen zijn de illegalen binnensmokkelen en accommoderen. De 38-jarige Vishal gaf de groep onderdak in zijn hotel. De politie heeft hem opgesloten en de groep illegalen is heen gezonden. Is dat wel zo verstandig? Bekijk het officiële politiebericht voor meer informatie. Geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

Politie Suriname

HOTEL BEHEERDER IN NICKERIE OPGESLOTEN VOOR MENSENSMOKKEL. De 38-jarige hotel beheerder Vishal D. is door de politie van het district Nickerie in verzekering gesteld ter zake mensensmokkel.

Vanuit Guyana

Op maandagavond 3 augustus trof de politie 17 personen in het hotel aan, die vanuit Guyana naar Suriname gesmokkeld waren. Het gaat in deze om 13 Guyanezen en 4 Cubanen. Deze personen werden door Vishal geaccommodeerd nadat zij naar Suriname gesmokkeld waren.

Hij is opgesloten

[quads id=1]

Zoals eerder aangegeven is Vishal door de politie in verzekering gesteld na afstemming met het Openbaar Ministerie. De 17 illegalen zijn heen gezonden onder voorwaarde dat zij verplicht zijn zich elke dag aan te melden bij de politie.

Even afwachten

[quads id=1]

Dit in afwachting tot het nemen van een definitieve beslissing door de daartoe bevoegde autoriteiten..

Bron: Politie Suriname
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland