Breaking nieuws – Nu meer dan 2000 positieve testen in Suriname – BOG lanceert mobiele drive-thru in Paramaribo – foto’s

Dit hadden we bijna niet kunnen voorspellen. Niet te lang geleden zijn de de 1000 gepasseerd en nu staat de teller van het aantal positieve testen in Suriname al boven de 2000. Hoe is dat mogelijk?
[quads id=1]

We hebben helaad weer een groei in het aantal besmettingen. De officiële Covid-19 teller is zojuist bijgewerkt. We hebben helaas de mijlpaal van 2000 overschreden. Bekijk het bericht voor alle andere officiële cijfers. Geef het door aan belanghebbenden. Be safe Suriname.

Let op: Je kunt jezelf nu makkelijk laten testen! Deze week mogen burgers zich aanmelden voor een swab op het terrein van BOG. Meer in het bericht en bekijk de foto’s.  Geef het door

[quads id=1]

Besmettingen Suriname

Het totaal aantal mensen in Suriname dat positief getest is staat nu op … Dat is zojuist zichtbaar geworden op de officiële corona teller. Er zijn op dit moment … mensen ziek. … zijn nu wel opgenomen op de ICU afdeling. Hun toestand is kritiek, ze hebben dus extra zorg nodig.

[quads id=1]

Samenleving van Suriname

BOG lanceert mobiele drive-thru COVID-19 test unit

Het Bureau voor de Openbare Gezondheidszorg (BOG) in Suriname is gestart met het verrichten COVID-19 swabs via een mobiele drive thru test unit. Deze dienst wordt momenteel aangeboden op het terrein van het BOG aan de Rode Kruislaan. Dokter Vern Nanhoe van de afdeling Epidemiologie van het BOG, gaat in gesprek met de Communicatie Dienst Suriname (CDS) in op de bedoeling van deze dienst, welke deel uitmaakt van een pilotproject.
[quads id=1]

Via deze unit zijn op 5 augustus 2020 de eerste swabs uitgevoerd. De arts zegt dat de resultaten daarvan binnen 24 tot 48 uur bekend zijn. Het gaat om ongeveer 20 mensen die zich reeds hebben laten testen op deze locatie. De bedoeling van deze dienst is om het testen op het COVID-19 virus zo laagdrempelig mogelijk te maken voor de samenleving. “Als u klachten hebt mag u naar hier komen. U hebt geen huisarts daarvoor nodig.”

[quads id=1]

Voor deze week mogen burgers zich aanmelden voor een swab op woensdag, donderdag en vrijdag, tussen tien uur in de ochtend en twee uur in de middag, op het terrein van BOG. De arts zegt tot slot dat gezien de stijgende trend van het aantal besmettingen het nodig is om steeds meer testen uit te voeren.

[quads id=1]

Bron: Covid-19 Suriname officiële website

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland