Video’s – Politie lost waarschuwingsschot om zieke man te stoppen vlak voor KFC Paramaribo

Politie Paramaribo Suriname

Lees hier het officiële politie bericht omtrent een schietincident te Paramaribo. Het gebeurde aan de kwattaweg, vlak voor de KFC. Twee politieambtenaren moesten optreden tegen een man die gewapend was met een houwer.

[quads id=1]

Video’s – Er circuleren video’s op social media. Bekijk het bericht om te lezen wat er precies is gebeurd en om de video’s te bekijken. Let op de beelden kunnen vervelend overkomen.

[quads id=1]

Politie Suriname

Politie Suriname schreef het volgende: Geestesgestoorde man door de politie van Munder Paramaribo aangehouden. Via sociale media is, op zaterdag 01 augustus, een filmpje verspreidt waarin te zien is hoe twee politieambtenaren tegen een man optreden, die gewapend is met een houwer. De gewapende man bevond zich op dat moment voor een “fast food” zaak nabij de kruising van de Kwattaweg en de Mariestraat.

[quads id=1]

Met een houwer

Politie Paramaribo Suriname

Een der politieambtenaren sommeerde de man de houwer los te laten en loste daarnaast ook een waarschuwingsschot af zonder het gewenste resultaat. Op een gegeven moment gelukte het de politieambtenaren de man te overmeesteren en hem de houwer afhandig te maken. De man blijkt een geestesgestoorde te zijn. Hij is een Haïtiaan en is in de buurt van het gebeurde woonachtig. Hij werd door de politie overgebracht naar het Psychiatrisch Centrum Suriname( PCS). De man is na behandeling heen gezonden.

[quads id=1]

Zonder toestemming

Volgens verklaringen van buurtbewoners maakt de man een gewoonte van om zonder toestemming, al dan niet gewapend, erven op te lopen of plaats te nemen in voertuigen van derden. De politie van het bureau Munder zal een rapport ter zake opmaken en opsturen naar de daartoe bevoegde instanties ten einde de overlast en gevaar die deze man vormt effectief op te lossen.

Video’s

[quads id=1]

Bron: Politie Suriname
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland