Onze 35-jarige, Xiomara Seedo is overleden in Suriname

overleden Suriname
Heer, wees voor onze Xio geen rechter maar een zaligmaker

Een zeer droevig bericht van overlijden: Moederย  Elisabeth Pansa en vader Ludwig Seedo, maken mede namens de rest van het gezin het verdrietige bericht bekend dat hun dochter Xiomara Seedo is overleden in Suriname. Ze is 35 jaar geworden.

[quads id=1]

Xio was werkzaam op het ministerie van Justitie en Politie. Bekijk het bericht voor meer informatie en geef het door aan belanghebbenden. Wij van FamilieNieuws wensen het gezin, de overige nabestaanden en haar collega’s heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan.

[quads id=1]

Onzeย 

Xiomara Seedo

Is overleden in Suriname. In de leeftijd van 35 jaar

Heer wees voor mijn zusje geen rechter maar een zaligmaker, Heer wees voor Sio geen rechter maar een zaligmaker. Sio, jij blijft in mijn ged8ten voortleven soms met een traan en zal lachen om de mooie en leuke herinneringen.๐Ÿ™๐Ÿ’”๐Ÿ’”๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜” waka bun my babysis.
Euredice

Bekijk onderstaande foto voor meer informatie. De uitvaart heeft reeds plaatsgevonden in Paramaribo Suriname

[quads id=1]

overleden Suriname

[quads id=1]overleden Suriname

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis.. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

One thought on “Onze 35-jarige, Xiomara Seedo is overleden in Suriname

Comments are closed.