Nu meer dan 1900 positieve testen in Suriname – video VP en president doen een dringend beroep op ons

besmettingen Suriname
Video – De regering van Suriname doet wederom een dringend beroep op de gemeenschap om zich te houden aan de covid-19 voorzorgmaatregelen. De VP en de president vragen ons om onze verantwoordelijkheid te nemen. Bekijk de video met hun dringende oproep. Geef het door aan een ieder zodat ze zich hieraan kunnen houden. Of moeten er nog strengere maatregelen komen?
[quads id=1]

Helaas weer een enorme groei in het aantal besmettingen. De officiële Covid-19 teller is zojuist bijgewerkt. Het totaal staat nu hoger dan 1900. Het staat alweer bijna op 2000.  Bekijk het bericht voor alle andere officiële cijfers. Geef het door aan belanghebbenden. Be safe Suriname. We moeten elkaar beschermen!

[quads id=1]

Besmettingen Suriname

Het totaal aantal mensen in Suriname dat positief getest is staat nu op 1981 Dat is zojuist zichtbaar geworden op de officiële corona teller. Er zijn op dit moment 676 mensen ziek.10 zijn nu wel opgenomen op de ICU afdeling. Hun toestand is kritiek, ze hebben dus extra zorg nodig.

[quads id=1]

Samenleving van Suriname

besmettingen Suriname

Video

Hierbij de oproep van de president en de Vic president van Suriname. We moeten elkaar beschermen. Bekijk de video en geef het door aan belanghebbenden:

[quads id=1]

Bron: Covid-19 Suriname officiële website

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland